Now Reading
Naujos Davido Bowie dainos klipe nusifilmavo jo antrininke vadinama Tilda Swinton (video)

Naujos Davido Bowie dainos klipe nusifilmavo jo antrininke vadinama Tilda Swinton (video)

Naujos Davido Bowie dainos klipe nusifilmavo jo antrininke vadinama Tilda Swinton (video)

Laikas.lt
Parengta pagal Dailymail.co.uk

Naujojo albumo belaukiantys Davido Bowie gerbėjai gali pasimėgauti dar vienu „skanėstu“ iš Bowie stovyklos – vaizdo klipu ir daina „The Stars (Are Out Tonight)“. Davido Bowie antrininke dažnai vadinama aktorė Tilda Swinton šiame klipe atlieka Bowie‘o žmonos vaidmenį. Vis tik, istorijos eigoje atskleidžiamas ir kitas, aktorės vaidinamas personažas – po truputį, iš tipiškos namų šeimininkės ji virsta keista dvilyte būtybe, stebėtinai panašia į patį dainos atlikėją, Davidą Bowie jaunystėje. Iš tiesų –siurrealistiškas vaizdelis, derantis tiek Bowie‘ui, tiek Tildai Swinton.

Legendinis glamroko atlikėjas pirmiausia visus nustebino savo sugrįžimu į muzikos sceną po dešimtmečio pertraukos, ir toliau nenustoja stebinęs, išlaikytu stiliumi bei originalumu. Daina ir vaizdo klipas iš būsimo albumo „The Next Day“ tikrai neturėtų nuvilti ištikimų Bowie‘o fanų.

Vaizdo klipą šiai dainai režisavo Floria Sigismondi, dirbanti su tokiais atlikėjais kaip Björk, The White Stripes, Fiona Apple, Katy Perry ir Marilyn Manson. Braižas šiek tiek primenantis Davido Lyncho filmus.

Klipe sutalpinta daug. Vaizdai persipina su idėjiniu pagrindu – čia nieko nėra šiaip sau. Pasakojama istorija, tarsi norima pabrėžti, kad šiuolaikiniame pasaulyje visos ribos labai trapios: nuo „idiliško normalumo“ iki beprotybės, dvilypumo ir priešingybių perskyros.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


 


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top