Now Reading
„Liūdnų Slibinų“ albumo atsiradimas – lietuvio valioje

„Liūdnų Slibinų“ albumo atsiradimas – lietuvio valioje

„Liūdnų Slibinų“ albumo atsiradimas – lietuvio valioje

Pajūrio turas jau eina galop, o mes jau ruošiamės skelbti savo verdiktą ir pristatyti Tėvynės teismui „albumą, raginantį tautą“.

Kol tautiečiai mėgaujasi paskutinėmis atostogų akimirkomis, mes net neatsimenam, ar ilsėjomės – tam neleido darbas vardan Lietuvos. Tačiau mūsų filosofiškas ir prasmingas Turėklas liūdnai prisipažįsta: „Gal ir buvo žingsnis į šoną. Bet, kam nepasitaiko, te meta į mus… pinigą.“

Rugpjūčio antroje pusėje, vilnieti, kaunieti, o taip pat šių miestų svety ir ištikimiausiasai „grupės“ gerbėjau, turėsi tiesioginį šansą prisidėti prie albumo virtimo kūnu. Mes rengsime du labdaringus koncertus, kurių metu surinktos lėšos bus altruistiškai panaudotos Tėvynės labui, t.y. pirmojo „Liūdnų Slibinų“ albumo leidimui. Liūdna finansinė padėtis šiandien užklupo daugelį, tad tik kartu mes stiprūs!. Todėl tikime, kad klausytojų pagalba jau įrašytų dainų misija nuskambėti kožno lietuvio būste taps įmanoma.

Rugpjūčio 18d mus galite paremti piano.lt kiemelyje, kur XIV-XVIII amžiuje veikusio Pranciškonų vienuolyno sienų apsuptyje imsimėsšvelniai misionieriško darbo, apibūdinamo kaip „bendravimas su žmonėmis, stengiantis juos išmušti iš vėžių tam, kad jie iš vieškelio išsuktų į tikrąjį kelią“. Po nemokamo labdaringo koncerto „Litas prie lito“, klausytojai kviečiami lengvai transformuotis į žiūrovus – kino teatras „Pasaka“ siūlo pasižiūrėti Raimondo Vabalo 1971m filmą „Akmuo ant akmens“.

Rugpjūčio 20d planuojamas nemokamas koncertas Kauno „Džem‘pube“. Kviečiame į atlapaširdišką „Sumeskit ant albumo“ programą, kur ne tik priminsime savo šlovės viršūnės sulaukusią dainą apie futbolo kamuolį, bet ir – krepšinio čempionato nuotaikoms artėjant – pristatysime naują dainą apie šią nacionalinę lietuvių sporto vertybę.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Daugiau informacijos apie koncertus – renginių gide.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top