Now Reading
Keisk kailį – dalyvauk naujame projekte/konkurse „kuriskuris?“

Keisk kailį – dalyvauk naujame projekte/konkurse „kuriskuris?“

Keisk kailį – dalyvauk naujame projekte/konkurse „kuriskuris?“

Eglė Kirliauskaitė
Laikas.lt
Nelės Chomičiūtės nuotr., studija „Okto“

Organizmas išsekęs nuo saulės trūkumo, o nuotaiką gadina artėjantys egzaminai ir darbų krūva? O galbūt, atėjus pavasariui, tiesiog netveri savame kailyje? Ką gi, tuomet „Laikas.lt“ tau siūlo pasimatuoti svetimą!

Ne, mes nieko blogo šiandien nevalgėme ir žiemą vaikščiojome su kepurėmis. Ir vis dėlto ar tik ne pats metas pasigaminti gerą vitamino C dozę, paskambinti seniai matytam bičiuliui ir kritiška akimi nužvelgti savo garderobą? Net jei iš karto nepuolei pritariamai linkčioti galva, skaityk toliau ir ruoškis nuotykiui.

Kodėl tu ir „kuriskuris?“?

Praėjus beveik metams po „Laikas.lt“ organizuotos „Ryžaplaukių“ akcijos, pavasarį nudažiusios „laikiškai“ oranžine spalva, šįkart plaukiame į platesnius vandenis ir kreipiamės į visus: blondinus ir brunetus, „skęstančius“ XS’e ir sunkiai kvėpuojančius XXL’e, saulėje kepančius skaudžiai raudonai ir šokoladiškai rudai, kaktą daužančius į durų staktą ir ją pasiekiančius tik palypėjus ant taburetės – taip, būtent tu esi potenciali mūsų naujojo projekto/konkurso, kodiniu pavadinimu „kuriskuris?“, žvaigždė!

Svarbiausia konkurso sąlyga – jame dalyvauja priešingų lyčių asmenys. Neliūdėk, jei neturi antrosios pusės: į kompaniją gali kviestis brolį, kaimyną ar bendradarbį ir t. t. (vaikino atveju: sesę, kaimynę, bendradarbę). Taigi, norint pasitikti pirmąjį sezono nuotykį, tau reikės:

  • 1 draugo (-ės)
  • 1 fotoaparato
  • 1 fotosesijos idėjos
  • 2 (tavo ir tavo draugo (-ės) gerų nuotaikų
  • drabužių pagal skonį

Įsitikinęs, kad jau turi visus būtinus „ingredientus“, gali pradėti ruoštis „kuriskuris?“ linksmybėms. Dabar jau viskas priklausys nuo jūsų: fotografuositės virtuvėje, prie Gedimino pilies, susikibę rankomis ar aukštyn kojomis – kuo originaliau, tuo įdomiau. Svarbiausia – nepamirškite įlįsti į kito kailį, t. y. apsikeisti savo apranga. Juk šiltojo sezono trendiniais vyrukais skelbiami nešiojantys pėdkelnes, o merginos – su XXL dydžio drabužiais. Gali būti, kad atsikeisti drabužiais visai nebenorėsite. Pasijuoksite, atnaujinsite spintą… Reikia dar vieno kilnaus konkurso tikslo? Ogi išmatuosite savo ir savo nuotraukos partnerio gebėjimą pasijuokti iš savęs, be to, patikrinsite savo santykius – už tai jūsų laukia motyvacijos laipsnį keliantys šaunūs prizai (skaitykite skyrių „Konkurso taisyklės“). Norėdami nurodyti kryptį, šią avantiūrą pasiūlėme dviem drąsuoliams…

Jie įlindo į vienas kito kailį ir… jiems patiko!

Konkurso/projekto „kuriskuris?“ nuotykį pirmieji savo kailiu (beveik tiesiogine to žodžio prasme) išbandė projektų vadovė Estera, bandanti suderinti gyvenimą, meną ir darbą, bei niekaip dėl savo profesijos negalėjęs apsispręsti Vaidas, primygtinai reikalavęs būti pristatytas kaip Visvaldas Šlapdriba – žmogus-vampyras-tiltų statytojas-mylintis savo „nesakysiu kokį“ darbą. Žavi, smulkutė, nelietuviškų bruožų mergina ir keliomis galvomis už ją didesnis „vikingas“, pavydžių dailiosios lyties atstovių žvilgsnių sulaukiantis dėl „nerealios“ plaukų spalvos, – tokie skirtingi „kuriskuris?“ ambasadoriai susitiko tik fotosesijos dieną. Ir žinote, ne tik patys į valias prisijuokė, bet daug puikių emocijų dovanojo ir visai studijoje „Okto“ susirinkusiai fotosesijos „įgulai“: fotografei Nelei Chomičiūtei, modelių grimu pasirūpinusiai Agnei Tomaš ir, be abejo, „Laikas.lt“ komandai. Apie tai – iš pirmų lūpų.

Kokie fotosesijos įspūdžiai?

Estera: Buvo labai smagu, patiko pasikeisti drabužiais, nors, aišku, su savais jaukiau nei su gerokai per dideliais vyriškais. Turbūt įdomiau sužinoti, ką mano vaikinas, kuriam teko lįsti į per mažus moteriškus… (juokiasi).

Vaidas:
Man labai patiko būti su moteriškais per mažais drabužiais. Su vyriškais, puikiai tinkančiais jau esu prisifotografavęs vonioje prie veidrodžio, dabar reikėjo išbandyti ką nors naujo, vis tiek gi turiu polinkį į eksibicionizamą. Gal bus gerai…

Estera: O aš tai tikra reperė buvau, matyt, turiu polinkį į repą (juokiasi).

Ar labai baisu buvo lįsti į kito žmogaus kailį ir skolinti savąjį?

Estera: Ne, nuosavybės teisių į savo drabužius nereiškiu. O įsikūnyti į kitą žmogų, kai turi ne tik apsirengti jo drabužiais, bet ir „pagauti“ jo elgesį, emocijas, judesį – įdomu.

Vaidas:
O aš net nepastebėjau to kito žmogaus, buvau per daug įsijautęs į tą žmogų, kuriuo aš turėjau būti.

Vaidai, įtilpai į Esteros „tympas“! Vaikinas su moteriškais drabužiais – kodėl verta nepasikuklinti?

Vaidas: Tai kad tik dabar supratau, anksčiau man nedašuto

Estera: Tai – vaidyba, juk ir aktoriai nebijo įsikūnyti į savo personažus.

Kur eitumėte taip apsirengę?

Estera: Į festivalį!

Vaidas: Visur, tik su sąlyga, kad iš paskos „eis“ fotoaparatas.

Susitikote tik šiandien. Galbūt, jei šį eksperimentą atliktumėte su draugais, kas nors būtų kitaip?

Estera: Manau, kad būtų kitaip tik dėl to, jog geriau žinotum, kaip kitas žmogus reiškia emocijas, kaip jis juda, bet iš esmės po pirmojo raundo, kai fotografuojiesi su savo apranga, jau galima šiek tiek pažinti žmogų.

Vaidas: Jeigu būtų truputį kitaip, tai dar nereiškia, kad būtų geriau.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kodėl siūlytumėte ir kitiems leistis į šią avantiūrą?

Vaidas: Žmonės vis tiek nieko neveikia, tai gali pabandyti savo blogą laiką iškeisti į savo gerą laiką.
Estera: Nes tai – tiesiog smagus laiko praleidimas su pliuso ženklu. Atsipalaiduoji ir, vieną kartą įlindęs į kito kailį, jautiesi laisvesnis savame. Visiems siūlau išbandyti šį žaismingą eksperimentą, kuris suteikia daug laimės hormonų!

Vaidas: Ir bus ką įsidėti į „Facebook’ą“.
 

KONKURSO TAISYKLĖS

„kuriskuris?“ – konkursas dviem, tačiau ne tik poroms… Svarbiausia taisyklė – konkurse dalyvauja dviejų skirtingų lyčių asmenys.

Tai ką gi reikia daryti? Pavyzdys: esi Kęstutis ir turi draugę Birutę. Jūs mylite vienas kitą ir mėgstate kartu linksmai leisti laiką. Taigi apsikeiskite savo drabužiais, įamžinkite tai nuotraukose, parašykite savo vardus, ką veikiate gyvenime, kokie santykiai sieja jus su nuotraukų partneriu (kaimynai, draugai, pora ir pan.) ir siųskite mums el. p. [email protected]. Taip, kaip tai padarė linksmuoliai Vaidas ir Estera.

Beje, Kęstutis, kuris neturi Birutės arba kurio Birutė labai nedrąsi, gali fotografuotis persirengęs su savo mama, sese, pussesere, geriausia drauge, bendradarbe ar netgi kaimyne.

„Laikas.lt“ redakcija išrinks šauniausių dalyvių dešimtuką, kuris bus atiduotas mūsų „Facebook“ gerbėjų vertinimui. Taigi, savo laimėjimą iš dalies galėsite koreguoti patys.

Smagiausioji dalis: tariamieji Kęstutis ir Birutė (arba tu ir tavo bičiulis (-ė) turi puikų šansą iš kitų panosės nugvelbti puikių prizų! Konkurso prizininkus stilingai rengs  „De’Žavu“ bei jaunos dizainerės „atsikeli ir varai“, gardžiai maitins restoranas „Lauro lapas“, praus ir puoselės „Druskininkų vandens parkas“, masažuos „East Island“, o „Laikas.lt“ dovanos plotą nuotraukoms naujame žurnalo numeryje. Dar abejoji, ar verta ryžtis šiam nuotykiui?
 

         

               

           


KONKURSO DALYVIAI

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top