Now Reading
Moteris išleido 60 000 svarų, kad atrodytų kaip Lady Gaga! (foto)

Moteris išleido 60 000 svarų, kad atrodytų kaip Lady Gaga! (foto)

Moteris išleido 60 000 svarų

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Batai-žudikai, kvėpuoti neleidžiantys korsetai ir, žinoma, garsioji mėsos suknelė – nuo to prasidėjo Donnos Marie Trego karjera, mėgdžiojant savo dievaitę garsiąją Lady Gagą.

Deja, bet keletu kostiumų 37-erių metų moteris neapsiribojo ir dabar jau išleido daugiau nei 60 000 svarų, siekdama atkurti dievinamos dainininkės garderobą. Tiesa, su ekstravagantiškais apdarais Donna ne tik šeimininkauja namuose – nuo 2010-ųjų ji rengia pasirodymus, kuriuose mėgdžioja Lady Gagą, todėl netgi samdosi savo šokėjų komandą. Tiesa, bent kiek pateisinant didžiulį išlaidumą, būtina pastebėti, jog o už šiuos šou britė gauna nemažus honorarus.

Savo neįprastos karjeros pradžioje, ponia Trego turėjo tik šešis kostiumus, tačiau jos sceninių drabužių spinta nenumaldomai plečiasi, padėdama jai pirmauti tarp daininkės antrininkių, kurių, pasirodo – nors vežimu vežk!

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Pradžioje nesupratau, kiek pastangų, laiko ir pinigų pareikalaus šis mėgdžiojimas – konkurencija tarp Lady Gagos antrininkių labai didelė. Už pasirodymams išleistus pinigus aš jau galėjau išsimokėti dalį gražaus namo paskolos, tačiau esu perfekcionistė ir mano išvaizda, mano šou turi būti tobuli“, – pasakoja Donna, kuri teigia, kad jos veikla yra visiškai kitokia, nei, sakykime, Elvio Presley antrininkų, kadangi Lady Gaga nuolat kuria, kinta, todėl reikia spėti keistis kartu.

Donna su savo kasdieniniais ir sceniniais drabužiais

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top