Now Reading
Knygų pusryčiuose – Mumiai ir jų anglų-lietuvių kalbų žodynėlis (konkursas)

Knygų pusryčiuose – Mumiai ir jų anglų-lietuvių kalbų žodynėlis (konkursas)

Knygų pusryčiuose – Mumiai ir jų anglų-lietuvių kalbų žodynėlis (konkursas)

Laikas.lt

Mokėti vieną ar kelias užsienio kalbas (o ypač anglų!) šiais laikais tiesiog būtina. Todėl savo mažylius jų mokyti pradedame nuo pat mažens. Paprasčiausia kalbą išmokti tuomet, kai atrodo, jog ne mokaisi, bet žaidi. Leidykla „Nieko rimto“ į pagalbą kviečiasi Mumių slėnio gyventojus ir pristato „Iliustruotąjį anglų-lietuvių Mumių žodynėlį“.

Ši knyga gali būti pirmoji pažintis su anglų kalba. Tai – pats linksmiausias būdas mokytis naujų žodžių. Citatos, parinktos iš nuostabių Tuvės Janson knygų, atskleis, kaip Mumiai leidžia dienas. Kartais jie kažką pameta, o vaikai, vartydami knygos lapus, galės padėti Mumiams surasti pamestą daiktą.

Kartu su Mumiais keliaudamas į mišką ar prie jūros, ruošdamasis vakarėliui ar šokdamas knygos skaitytojas tikrai neturės kada nuobodžiauti! Troliai Mumiai išmokys, kaip angliškai vadinti spalvas, formas, priešingybes, skaičius, profesijas, pomėgius, gyvūnus, keisčiausius daiktus… Vienu įkvėpimu sunku net viską išvardinti! O įsiminti naujus žodžius padės daugybė spalvotų Tuvės Janson paveikslėlių.

Žodynėlis tinka įvairaus amžiaus vaikams. Mažesnieji galės susipažinti su kalba, o kiek vyresni – papildyti ją dar neatrastais žodžiais. Skaitytojų laukia daugiau nei 1200 žodžių su transkripcijomis!

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Norite žodynėlio? Dalyvaukite konkurse čia.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top