Laikas.lt
Parengta pgl. Celebrations.com
Kalėdoms jau tikriausiai pasiruošėte, tad pats laikas pradėti galvoti, kaip šausite šampaną. O kad ateinantys metai būtų iš tiesų kupini naujų planų ir idėjų, verta pasistengti juos sutikti kuo originaliau. O pradėsime nuo smulkmenų – atrodo, tokių nereikšmingų, kaip ledukai.
Reikės:
- ledukų šaldymo formelės,
- uogų, mėtų ar kitų prieskonių lapelių, žiedlapių (priklauso nuo to, ką jums pavyksta rasti ir ko trokšta fantazija),
- šaldiklio,
- vandens.
Kiekvieno leduko formelę iki pusės pripildome vandens ir dedame į šaldiklį. Po 10-15 min. ištraukiame. Dedame į kiekvieną formelę po norimą ingredientą, užpildome likusį plotą vandeniu ir vėl kišame į kamerą. Galiausiai šauname šampaną ir stebiname svečius ledukų asorti.