Now Reading
„Colours of Bubbles“ atskleidžia debiutinio albumo viršelį

„Colours of Bubbles“ atskleidžia debiutinio albumo viršelį

„Colours of Bubbles“ atskleidžia debiutinio albumo viršelį

Laikas.lt

Apie savo debiutinio albumo išleidimą ir jo pristatymo turą paskelbusi indie roko grupė „Colours of Bubbles“ atskleidžia būsimo albumo „Inspired by a True Story“ viršelį. Šį albumą nuo kovo 6 dienos bus galima įsigyti „Coffee Inn“ kavinėse bei koncertinio turo metu.

„Albumo viršelis pasirinktas neatsitiktinai. Gal ir sunku įžvelgti tiesioginę simboliką, bet tuo mes parodome, kad esame kaip viena visuma, skirtingi, bet kartu ir neatsiejami vardan vedamo bendro tikslo ir suvokimo, kurį vadiname – muzika“, – viršelio nuotraukos autorės Radvilės Juozapaitytės mintį atskleidė grupės gitaristas Tomas Grubliauskis.

Albume „Inspired by a True Story“ bus dešimt per penkerius metus sukurtų ir Šiauliuose įrašytų dainų, tarp kurių ir klausytojams gerai žinomi, ir nauji, niekur nepublikuoti grupės kūriniai, tarp jų ir naujausias grupės radijo singlas „Hiding“. Albumo dainų suvedimą atliko „Rasabasa“ prodiuseris Snorre Bergerudas įrašų studijoje „Ymir Audio“.

„Colours of Bubbles“ pasakojo, jog albumo pavadinimas gimė dar tuo metu, kai nebuvo sukurta ir įrašyta nė pusės jame esančių dainų. „Inspired by a True Story“ atspindi jų, kaip senų ir tikrų draugų kartu išmintus takus. Tarp eilučių sudėti įvykiai, nuotykiai, nusivylimai išgyventi kartu, kurie siejo grupės narius nuo pat įsikūrimo.

Pirmasis „Colours of Bubbles“ albumo pristatymo koncertas vyks kovo 7 dieną Vilniaus muzikos klube „Tamsta“. Jame svečių teisėmis gros ir užsienietišku slapyvardžiu Martin Wall save pristatantis jaunas muzikantas, poetas ir keliautojas Martynas Valius.


„Inspired by a True Story“ viršelis (Radvilės Juozapaitytės nuotr.)

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kovo 15 dieną „Colours of Bubbles“ muzikantai vyks koncertuoti į Alytaus barą „Fenix“, kovo 22 dieną į Šiaulių barą „Blic“, kovo 29 dieną į Kauną „Puntojazz palėpę“, balandžio 5 dieną į Panevėžio „Tauros loftą“ ir balandžio 12 dieną į Klaipėdos restoraną „Kaštonas“. Bilietais į „Colours of Bubbles“ debiutinio albumo „Inspired by a True Story“ pristatymo koncertą Vilniuje prekiauja „Bilietų pasaulis“, į kitus turo koncertus juos bus galima įsigyti renginio vietose.

Kovo 6 dieną 18:30 val. „Colours of Bubbles“ kviečia klausytojus į „Coffee Inn“ kavinę Vilniaus gatvėje, kur muzikantai ne tik pasakos kūrybinį kelią į pirmąjį albumą, bet ir akustiškai sugros keletą dainų.

„Colours of Bubbles” albumo „Inspired by a True Story” pristatymo turo datos:

  • Kovo 7 d. – Vilnius, muzikos klubas „Tamsta“;
  • Kovo 15 d. – Alytus, klubas „Feniks“;
  • Kovo 22 d. – Šiauliai, klubas „Blic“;
  • Kovo 29 d. – Kaunas, „Puntojazz palėpė“;
  • Balandžio 5 d. – Panevėžys, „Tauros loftas“;
  • Balandžio 12 d. – Klaipėda, restoranas „Kaštonas“.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top