Now Reading
Kokio tipo moterų vyrai nenori vesti?

Kokio tipo moterų vyrai nenori vesti?

Kokio tipo moterų vyrai nenori vesti?

Santuoka – kiekvienos moters svajonė ir siekiamybė, nesvarbu, jog kai kurios teigia priešingai. Šeimos kūrimo instinktas užkoduotas giliai pasąmonėje, kuris anksčiau ar vėliau išlenda į viešumą. Ištekėti ir sukurti norime visos, tačiau kai kurios silpnosios lyties atstovėms rasti tą vienintelį taip ir nepavyksta. Arba santykiai vienas po kito skausmingai nutrūksta, suteikdami tik didžiulį skausmą ir neviltį.

Tačiau ar kada nors pagalvojote, kad galbūt visos problemos glūdi jumyse? Todėl, kad ir su kokiu vyru susižavėtumėte, nė vienas neištveria šalia Jūsų ilgiau pusmečio? Neginame vyrų ir tikrai nesakome, kad jie šventieji, tačiau kartais savo elgesiu moterys atbaido net ir pačius geriausius jaunikius.

Kad ir kaip stengtumėmės būti tobulos, nepakartojamos, tačiau japonų mokslininkų atlikti tyrimų duomenys atskleidžia stulbinančius rezultatus, kokio tipo moterims užkariauti vyrų dėmesį labai sudėtinga.

Įdomu tai, kad net jei ilgalaikiai santykiai baigiasi skyrybomis, užgijus visoms žaizdoms, vyras ieškos lygiai tokio paties tipo moters naujiems santykiams kurti.

Apklausę stipriosios lyties atstovus, mokslininkai nustatė, kokio tipo moterys netraukia vyrų, veikiau priešingai – yra jiems atgrasios, nepatrauklios.

Turgaus moteriškė. Neturime nieko prieš turguje prekiaujančias moteris, tai tik metafora, reiškianti, jog ji intrigantė, apkalbų kurstytoja. Tokio tipo moterys nemoka taikiai spręsti konfliktų, jų metu rėkia, plūsta mylimąjį, nevaldo balso tono. Kitaip tariant – neišauklėta, stačiokiškų pažiūrų ir elgesio moteris.

Versli moteris. Tai darbe ir viešumoje tobulai atrodanti moteris. Dažnai ji stipri asmenybė, gebanti pasirūpinti savimi, tačiau vieno dalyko jai tikrai stinga. Klausiate kokio? Ogi švelnumo, supratimo, gebėjimo išklausyti kitus. Tokia moteris gyvenimą mato tik juodą arba baltą, įnirtingai siekia savo užsibrėžtų tikslų, pamiršdama visus, ją supančius žmonės. Kitaip tariant – be gailesčio lipa kitiems per galvas tam, kad pasiektų to, ko nori. Nors dauguma vyrų sutikę tokią moterį sprunka į krūmus, tačiau yra tokių, kurie džiaugiasi jos draugija.

Isterikė. Ko gero tai pati baisiausia moters charakterio savybė, labiausiai atstumianti vyrus. Net neabejokite, tokia moteris kels audras vandens stiklinėje ir jei nepatenkinsite visų jos pageidavimų, jums už tai gerokai klius. Todėl prieš nuspręsdamas sieti gyvenimą su tokia moterimi, gerai pagalvokite ar turėsite neišsenkančios kantrybės ir noro nuolat prie jos taikytis.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Dėmesio mėgėja. Jau pavadinimas atskleidžia, kad ši moteris už viską labiau dievina dėmesį, kiekvieną akimirką nori būti jo centre.Todėl dažniausiai renkasi triukšmingas kompanijas ar kitas susibūrimo vietas, kuriose nesunkiai atkreiptų į save dėmesį. Ramesnio charakterio vyrus tokios moterys traukia it magnetas, tačiau savimi pasitikintys, dėmesio nestokojantys vyrukai jų vengia, mieliau renkasi ramesnes merginas. Ne veltui sakoma – priešingybės traukia.

Moterims, kurioms nepavyksta surasti antrosios pusės, galime patarti tik vieną – kruopščiai išanalizuokite savo elgesį. Gal valdžią ir kontrolę žūt būt stengiatės išlaikyti savo rankose, arba priekaištaujate dėl menkiausių smulkmenų? Tik nuoširdus, atviras pokalbis su savimi, apmąstymai bei elgesio koregavimas padės sukurti sėkmingus, ilgalaikius tarpusavio santykius bei santuoką.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top