Now Reading
Aktoriai, kurie mirė filmavimų metu (II dalis, foto)

Aktoriai, kurie mirė filmavimų metu (II dalis, foto)

Aktoriai

Balsas.lt
Wallstcheatsheet.com nuotr.

Holivudo aktorių gyvenimas yra ne tik rožėmis klotas, bet ir labai pavojingas. Kartais jis pareikalauja ir gyvybės, rašoma wallstcheatsheet.com. Štai keletas pavyzdžių, kai filmavimo aikštelėse ėmė tvyroti gedulas. Taip pat kviečiame peržvelgti pirmąją dalį.

6. Brandonas Lee

Bruce Lee sūnus žuvo 1993 metais filmuojant „The Crow“. Pagal scenarijų nešinas pirkinių krepšiu jis ėjo pro duris, o kitas aktorius buvo pasiruošęs į jį šauti. Deja, ginklas iš tiesų buvo užtaisytas.

7. Martha Mansfield

Kurčniabyliams skirtų filmų žvaigždė mirė 1923 m. filmuodamasi filme „Virdžinijos Aptvarai“. Per pertrauką tarp filmavimą aktorė nusprendė pailsėti automobilyje. Tuo pat metu pro šalį žingsniavo praeivis, kuris, manoma, pro langą įmetė cigaretės nuorūką. Itin degaus audinio suknelė netrukus užsiliepsnojo ir aktorė patyrė labai sunkius nudegimus.

8. Steve’as Irwinas

Keliautojas ir gyvūnų mylėtojas žuvo 2006 rugsėjį, kai savo televizijos laidai ruošė medžiagą apie pavojingiausius vandenynus. Vyriškis Australijos vandenyse susidūrė su 2 metrų ilgio raja – kuri daug kartų jam dūrė uodega.

9. Paulas Mantzas

P.Mantzas – legendinis lakūnas, savo sugebėjimus pademonstravęs ne viename filme. 1965 m. filmuodamasis filme „Fynikso skrydis“ akgtorius žuvo – jo lėktuvas atsitrenkė į kalną.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

10. Royus Kinnearis

54-erių aktorius, 1988 m. atlikdamas vaidmenį filme „Muškietininkų sugrįžimas“, nukrito nuo arklio ir stipriai susižalojo. Nuvežtas į ligoninę R.Kinnearis kitą dieną mirė nuo širdies smūgio.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top