Now Reading
Kardinaliai pasikeitusi Renee Zellweger pakomentavo savo išvaizdos pokyčius (foto)

Kardinaliai pasikeitusi Renee Zellweger pakomentavo savo išvaizdos pokyčius (foto)

Kardinaliai pasikeitusi Renee Zellweger pakomentavo savo išvaizdos pokyčius (foto)

Po to, kai dar savaitgalį Renee Zellweger pasirodė kasmet rengiamuose Holivudo moterų apdovanojimuose, netruko pasklisti kalbos, kad ji ir vėl gražinosi pas plastinių operacijų specialistus. Nors dar pernai visus kardinaliais pokyčiais nustebinusi aktorė šia tema nieko nekomentavo, šįkart nusprendė nebetylėti.

Juostos „Bridžitos Džouns dienoraštis“ žvaigždė teigia, kad jokių plastinių operacijų nesidarė, o visi jos pokyčiai dėl to, kad pasikeitė gyvenimo stilius, ir visas kalbas, esą kreipėsi pagalbos į grožio chirurgus, vadina kvailomis ir niekuo nepagrįstomis, rašo Limon.postimees.ee.

„Labai džiaugiuosi savo išvaizdos pokyčiais ir tai, kad kiti žmonės juos pastebėjo. Mano draugai sako, kad dabar atrodau atsigavusi, tarsi iš naujo gimusi. Ilgą laiką gyvenau tikrame chaose, neturėjau, kada pasirūpinti savimi, skirti laiko tik sau. Bet dabar viskas pasikeitė: galiu skirti kur kas daugiau laiko tiek sau, tiek savo šeimai ir jaučiuosi daug laimingesnė“, – taip savo radikalius išvaizdos pokyčius argumentavo 45-erių R. Zellweger užsienio portalui People.com.

Vis dėlto, tokiais aktorės žodžiais vargu ar kas patikėjo. Ant raudonojo kilimo pasirodžiusią kino žvaigždę su gerokai pasikeitusiais veido bruožais – pakeltais antakiais ir lygesne veido oda – mažai kas pažino. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top