Now Reading
Moters orgazmo ABC

Moters orgazmo ABC

Moters orgazmo ABC

Orgazmas — tai palaima. Ką daryti, kad ši palaima nuvestų jus iki devintojo dangaus?

1. Lubrikantas.
Ne visi žino, kad lubrikantas suteikia didesnę palaimą. Naudojant lubrikantą, padidėja susijaudinimas, jo vėsumas priverčia truktelti jautriausias moters stygas. Jei šios gudrybės dar neišbandėte, būtinai tai padarykite. Lubrikantas puikiai tiks, jei įprasto sekso metu juntate dirginimą, nepakankamai susijaudinate.

2. Erogeninės zonos.
Leiskite vyrui atrasti tas vieteles, kurios yra pačios jautriausios. Tegu jis jas liečia lūpomis, laižo, kandžioja. Leiskite vyrui žaisti su plunksna, ledo gabalėliu, mėtiniu saldainiu. Prieš mylėjimąsi išgerta raudono vyno taurė atpalaiduos jus ir pakylės ligi rojaus.

3. Mintys.
Sekso metu pamirškite nebaigtus darbus, neišskalbtus drabužius, neišlygintus vyro marškinius. Atsipalaiduokite, patogiai įsitaisykite, įjunkite romantišką muziką ir mėgaukitės malonumais. Įjunkite fantaziją ir darykite tai, apie ką kadaise galėjote tik pasvajoti. Jokios įtampos, jokių telefonų, jokio televizoriaus, tik judu.

4. Dejonės. Mokslininkų įrodyta, jog sekso metu leidžiami garsai labiau atpalaiduoja ir veda link stipresnio orgazmo. Nebijokite piktų kaimynų, nesikuklinkite ir siekite orgazmo su mylimuoju kartu!

5. Klitoris.
Tai itin jautri moters vieta, kurią sujaudinus atsiveria kelias į devintąjį dangų. Nuolatinis jo stimuliavimas, judesių derinimas su skvarbiais įėjimais — puikus ansamblis. Tiesa, vyrukai turėtų žinoti, jog yra moterų, kurios negali patirti vaginalinio orgazmo iki gimdymo, todėl klitorinis — puikus sprendimas.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top