Now Reading
Meilės horoskopas 2015-iesiems metams

Meilės horoskopas 2015-iesiems metams

Meilės horoskopas 2015-iesiems metams

Naujais metais tikimės teigiamų pokyčių karjeroje bei asmeniniame gyvenime, o labiausiai daugumai rūpi meilė… Ar šie metai palankūs antrosios pusės paieškoms? Ar tinkamas laikas tuoktis? Ar 2015-ieji padovanos daug saldžių akimirkų su mylimaisiais?

Astrologai žada labai ugningus ir aistringus metus, kurie, jeigu tik dėsime pakankamai pastangų ir teisingai nukreipsime savo energiją, bus ypač sėkmingi. Rekomenduojama susitelkti ties viena sritimi ir jai skirti visą savo dėmesį, nebijoti keistis bei priimti drąsių sprendimų.

Avinas (kovo 21 d. – balandžio 20 d.)

Santykius turintiems Avinams metų pradžia bus gan sudėtinga – jausite įtampą, ims skirtis jūsų poreikiai ir požiūris į gyvenimą, bus ypač sunku išsikalbėti. Pokyčiai laukia vasarą, kuomet pagaliau pasieksite susitarimą ir jūsų meilė arba sutvirtės, arba pasuksite skirtingais keliais.

Vieniši, tačiau antrąją pusę norintys susirasti Avinai turėtų išmokti elgtis šiek tiek šaltakraujiškiau, nepulti į santykius stačia galva bei negąsdinti potencialaus partnerio savo perdėtu ugningumu.

Jautis (balandžio 21 d. – gegužės 21 d.)

Įsimylėjusių Jaučių gyvenimas bus pakankamai ramus ir stabilus – jūsų santykiai po truputį tvirtės, kasdien jausitės vis artimesni. Truputis nesutarimų laukia tik vasario bei liepos mėnesiais, tačiau viskas išsispręs.

Antrosios pusės neturintieji Jaučiai, jeigu tik norės, ją nesunkiai susiras. Tereikia skirti truputį laiko, lankytis vakarėliuose, nepraleisti progos ir susipažinti su dominančiu žmogumi.

Dvyniai (gegužės 21 d. – birželio 22 d.)

Antrąją pusę turintiems Dvyniams teks paminti savo nuotykių troškimą – norint išlaikyti darnius, draugiškus ir konstruktyvius santykius teks gyventi šiek tiek ramiau, giliau įleisti šaknis.

Vieniši Dvyniai, kaip ir įprasta, trauks aplinkinius žmones, visi norės su jumis susipažinti, pabendrauti, tačiau rimto pretendento į savo širdį vertėtų žvalgytis vasaros pradžioje.

Vėžys (birželio 23 d. – liepos 23 d.)

Įsipareigoję Vėžiai metų pradžioje tarsi iš naujo įsimylės savo partnerį, elgsitės ypač romantiškai, pilve skraidys drugeliai tarsi ką tik susipažinus, tačiau rudenį laukia kritinis laikas, kuomet susidursite su nesutarimais, pykčiais.

Antrosios pusės neturintys Vėžiai labiau rūpinsis savo karjera, pasiners į darbą, tad meilės paieškos bus nesistemingos ir padrikos. Pavasarį į jūsų gyvenimą gali grįžti sena simpatija, žmogus su kuriuo santykius jau buvote nutraukę.

Liūtas (liepos 24 d. – rugpjūčio 23 d.)

Santykius turintys Liūtai pajus didžiulį dėkingumą savo partneriui, kuris juos įkvėps siekti savo tikslų, kopti karjeros laiptais. Turėtumėte dažniau klausyti mylimo žmogaus patarimų, dar labiau juo pasitikėti, tai jums atneš sėkmę.

Meilės ieškantiems Liūtams nereikės daug pastangų ir laiko – tinkamas žmogus visuomet sukiosis kažkur netoliese, tačiau jį pastebėsite liepą arba rugpjūtį.

Mergelė (rugpjūčio 24 d. – rugsėjo 23 d.)

Antrąją pusę turinčių Mergelių metai bus kupini rūpestingumo ir švelnumo. gali būti, kad aistra šiek tiek nuslops, tačiau brandi meilė, pagarba, tarpusavio supratimas tik stiprės.

Meilės ieškančios Mergelės gyvenimo partnerio turėtų žvalgytis užsiimdami aktyvia veikla, tikėtina, kad savo žmogų sutiksite sporto salėje, žygio metu, bėgiodami parke, tad šiemet kuo mažiau tūnokite namuose ir ofise!

Svarstyklės (rugsėjo 24 d. – spalio 23 d.)

Santykius turintiems Svarstyklių ženklo žmonėms teks išmokti atvirai kalbėtis ir išmokti įsiklausyti – tik taip pavyks išspręsti iškylančius nesutarimus, kurių ypač daug kils vasaros mėnesiais.

Menka tikimybė, kad vienišiams pavyks sutikti gyvenimo meilę, tačiau bendravimo, romantikos ir simpatijų tikrai netrūks. Laukia flirto kupina vasaros pabaiga bei ruduo.

Skorpionas (spalio 24 d. – lapkričio 22 d.)

Antrąją pusę turintieji Skorpionai nuolat įsivels į konfliktus bei nesutarimus su savo partneriu. Jums teks išmokti reaguoti ramiau bei dažniau susėsti atviram pokalbiui.

Vienišiems Skorpionams tikrai netrūks priešingos lyties dėmesio, tačiau vertėtų būti ypač atsargiems, pernelyg greitai neatsiverti ir nepradėti santykių su abejonių keliančiu partneriu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šaulys (lapkričio 23 d. – gruodžio 21 d.)

Porą turinčių Šaulių laukia tikrai ugningi, aistros ir meilės kupini metai. Labai aiškiai suprasite, kad su jūsų partneriu ne tik lengva kurti puikius tarpusavio santykius, bet ir pastebėsite, kad šalia šio žmogaus augate, kaip asmenybė, lengviau pasiekiate užsibrėžtus tikslus.

Vienišų Šaulių laukia pakankamai smagūs metai – pasimatymų, šilto bendravimo ir įdomių žmonių jūsų gyvenime tikrai netrūks, tikėtina, kad santykius pavyks sukurti artimų draugų ar šeimos narių dėka.

Ožiaragis (gruodžio 22 d. – sausio 20 d.)

Antrąją pusę turinčių Ožiaragių laukia labai ramūs, stabilūs metai. Daug teigiamų emocijų suteiks jaukus buvimas dviese, laiko leidimas namuose, dėmesys bendram hobiui arba jo paieškoms.

Vieniši Ožiaragiai patys norės bendrauti, bus iniciatyvūs, drąsūs, tad susirasti antrąją pusę bus pakankamai lengva. Tam ypač palanki žiemos pabaiga bei ankstyvas pavasaris.

Vandenis (sausio 21 d. – vasario 19 d.)

Mylimąjį turinčių Vandenių metai bus ramūs ir stabilūs, santykiai palaipsniui tik tvirtės, išmoksite tarsi skaityti partnerio mintis. Nedideli nesutarimai ir atitolimas gali prasidėti vėlyvą rudenį, tačiau tai ilgai netruks.

Vienišiems Vandeniams reikėtų labai atsakingai rinktis su kuo bendrauja, ypač pavasarį, nes tuo metu jų gyvenime gali būti žmonių, kurie tiesiog nori jais pasinaudoti.

Žuvys (vasario 20 d. – kovo 20 d.)

Įsipareigojusių Žuvų santykiai visus metus labiau primins mamos ir vaiko, o ne įsimylėjėlių, tačiau rūpestingoms ir dėmesingoms Žuvims tai anaiptol netrukdys. Šie metai taip pat labai palankūs rimtam bendros ateities planavimui.

Vienišos Žuvys gali leistis į aktyvias antrosios pusės paieškas, tačiau tą reikėtų daryti remiantis savo intuicija ir jausmais, o ne šaltu protu ir racionalumu.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top