Now Reading
Justinas Jankevičius: „Viešbutis „Didysis Budapeštas“ – geriausiais filmas, kurį mačiau praėjusiais metais

Justinas Jankevičius: „Viešbutis „Didysis Budapeštas“ – geriausiais filmas, kurį mačiau praėjusiais metais

Justinas Jankevičius: „Viešbutis „Didysis Budapeštas“ – geriausiais filmas

Oskarų apdovanojimų ceremonijos laukimas nesvetimas ir Lietuvos įžymybėms. TV laidų vedėjas, humoristas Justinas Jankevičius neslepia, kad 9 „Oskarams“ nominuotas filmas „Viešbutis „Didysis Budapeštas“, jam yra geriausias praėjusių metų filmas.

„Mano kuklia nuomone – tai geriausias praėjusiais metais mano matytas filmas. Nesu filmų kritikas ir jų nemėgstu, nes jie yra snobai ir dažnai kalba nesuprantamais žodžiais. Bet aš esu filmų žiūrėtojas, man patinka žiūrėti filmus ir, jei paklausite manęs „Facebooke“, ką žiūrėti šįvakar, visuomet galėsiu patarti“, – sako Justinas Jankevičius.

Žinomas vyras teigia, kad filme vaizduojamas XX a. tarpukario laikotarpis jam yra pats įdomiausias ir jis žavisi, kaip filmo režisieriui Wesui Andersonui taip puikiai pavyko perteikti to laikotarpio Budapešto dvasią. „Jaučiu, kad režisieriaus mama „pasitūsino“ su kokiu nors budapeštiečiu“, – juokauja TV laidų vedėjas.

Filmas „Viešbutis „Didysis Budapeštas“ drauge su kitu filmu „Žmogus-paukštis“ surinko daugiausia Oskarų nominacijų – po 9. Tarp jų ir prestižinių geriausio filmo, geriausio režisieriaus.

Aukščiausios klasės žvaigždžių šiame filme yra daugybė, o J. Jankevičius išskyrė Billą Murray, Adrianą Brody, Edwardą Northoną, o Ralpho Fienneso atliktą vaidmenį vadina geriausiu šio aktoriaus karjeroje.

„Jei nori pamatyti – žvelgiant į Oskarų nominacijų skaičių, reikia manyti, tobulą filmą, – tai „Viešbutis „Didysis Budapeštas“ yra tas filmas“, – teigia J. Jankevičius.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Ar filmas „Viešbutis „Didysis Budapeštas“ taps ne tik Justino Jankevičiaus, o ir „Oskarų“ favoritu, sužinosime jau vasario 22 d.

Interviu su Justinu Jankevičiumi:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top