Now Reading
Pristatyta spausdinimo technologija „AirPrint”

Pristatyta spausdinimo technologija „AirPrint”

Pristatyta spausdinimo technologija "AirPrint"

„Hewlett-Packard” (HP) pristatė „AirPrint” belaidžio spausdinimo funkciją „Apple” nešiojamiesiems įtaisams „iPad”, „iPhone” ir „iPod touch”.

Ši funkcija pateikiama kaip nemokamas programinis atnaujinimas „Apple iOS 4.2” operacinės sistemos versijai.

„Apple iOS” įtaisuose naudojamose programose esanti spausdinimo funkcija leis automatiškai aptikti HP „ePrint” technologijos spausdintuvus prieinamuose belaidžio ryšio tinkluose ir spausdinti paprastai – vienu paspaudimu, nediegiant papildomų tvarkyklių ar kitos programinės įrangos.

Rinkoje jau esantys ir ateityje pasirodysiantys HP „ePrint” spausdintuvai yra unikalūs savo galimybe spausdinti tiesiai iš „iPhone”, „iPad” ir „iPod touch” įtaisų, naudojant „AirPrint”. Nė viena kita kompanija tokios funkcijos šiuo metu nesiūlo. Su „ePrint” ir „AirPrint” HP sudaro galimybes savo klientams patogiai spausdinti kada jiems reikia, ką jiems reikia ir kur jiems reikia.

„AirPrint” funkcionalumas yra įdiegtas į HP „ePrint” spausdintuvus, kurie jau parduodami Lietuvoje – „Photosmart”, „Officejet”, „Officejet Pro” ir „LaserJet Pro”. „AirPrint” jau veikia 12 HP „ePrint” spausdintuvų, tarp jų ir „HP Envy100 e-AiO”. Ateityje visi HP „ePrint” spausdintuvai veiks su „AirPrint” visame pasaulyje.

Programas „Apple iOS” operacinei sistemai kuriantys programuotojai turi galimybę įtraukti spausdinimo funkciją į savo programėles naudodami programinės įrangos kūrimo rinkinį (SDK), kurį „Apple” išleido rugsėjį. Prognozuojama, kad ši funkcija netrukus paplis daugelyje programų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Belaidį spausdinimą HP „ePrint” spausdintuvais iš „Apple” nešiojamųjų įtaisų įgalinanti „AirPrint” yra antrasis HP belaidžio spausdinimo sprendimas po HP „ePrint” technologijos. HP „ePrint” leidžia spausdinti iš bet kurios vietos pasaulyje, kur yra interneto prieiga, naudojant prie interneto jungiamą nešiojamąjį įtaisą ir elektroniniu paštu siunčiant reikalingus spausdinti dokumentus savo HP „ePrint” spausdintuvo unikaliu elektroninio pašto adresu.

Iš nešiojamųjų įtaisų HP dabar siūlo spausdinti trimis būdais. HP „ePrint” internetinis sprendimas leidžia spausdinti iš bet kurio mobiliojo įtaiso su internetu, naudojant elektroninį paštą. Į operacinę sistemą įdiegta „AirPrint” funkcija leidžia prisijungti prie HP „ePrint” spausdintuvų belaidžiu ryšiu. Kai įtaisuose nėra integruotų sprendimų, yra galimybė naudoti spausdinimo funkcionalumą suteikiančias mobiliąsias programėles ir tvarkykles.

ČIA galite pamatyti video, kaip ši technologija veikia.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top