Now Reading
Kavinės, kuriose karaliauja katės (Foto, video)

Kavinės, kuriose karaliauja katės (Foto, video)

Kavinės

Iš pirmo žvilgsnio šios kavinės Tokijuje atrodo kaip paprastos ir jaukios vietelės, kuriose galima išgerti arbatos ir pasišnekučiuoti su draugais.

Išskyrus tai, kad netrukus čia pamatai daugybę kačių, įsitaisiusių ant kavos aparatų ir specialiai joms sukurtų strypų. Tad pristatome Tokijaus kavines, kuriose karaliauja katės.

Tokijuje tokios kavinės – ne naujiena, o seniausia Machida’s Neko no Mise švenčia penkerių metų gimtadienį. Žinoma, turbūt daugeliui išėjimas į miestą pasivaikščioti ir išgerti arbatos kartu su katėmis skamba keistai ir gali atrodyti, kad tokios kavinės skirtos pagyvenusioms japonų moterims, kurios namie laiko krūvas kačių ir jų nuotraukas laiko fotoalbumuose. Tačiau tai netiesa, nes tokie pasisėdėjimai ypač populiarūs tarp jaunų žmonių, kurie mielai moka pinigus už laisvalaikį su kitais kačių šeimininkais ir pokalbius apie kates.

O ypač tokias kavines mėgsta porelės, vienišių čia būna retai. Tačiau mokėti reikia ne tik už arbatą, bet ir už laiką, praleistą kavinėje (valanda kainuoja apie 30 Lt). O katės, žinoma, gauna skanius šlapius pietus.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kad japonai yra pamišę dėl kačių įrodo ir daugybė tinklaraščių, skirtų šioms murklėms. Čia rasite vieną iš jų.

Laikas.lt
Nuotr. atcafe.jp

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top