Now Reading
Šv. Valentino dieną – meilės laiškeliai paštu

Šv. Valentino dieną – meilės laiškeliai paštu

Šv.  Valentino dieną - meilės laiškeliai paštu

Mylim, mylim, labai vieni kitus mylim.  Artėjant vienai gražiausių švenčių – šv. Valentino dienai tikriausiai ne vienam tenka pasukti galvą, kuo šiemet nustebinti savo antrąją pusę.

Lietuvos paštas siūlo prisiminti, kaip dar mokykloje buvo gera ir malonu gauti meilės laišką, ir pasinaudoti šv. Valentino dovanų paštu.

„Valentino diena – labai ypatinga ir, manau, daugeliui žmonių kelianti malonius prisiminimus, kai dar mokyklos laikais būtent šią dieną gaudavai meilės laišką. Prisimindami tas gražias akimirkas, šiemet visiems įsimylėjėliams siūlome taip pat pasinaudoti šv. Valentino dovanų paštu“, – kalbėjo Lietuvos pašto Pardavimų tarnybos direktorius Arūnas Venckavičius.

Pasinaudoti šv. Valentino dovanų paštu labai paprasta. Tereikia Lietuvos pašto skyriuje įsigyti specialiai šiai progai skirtą siuntų dėžutę, į kurią galėsite įdėti ir mielą dovanėlę savo antrajai pusei. Dovanėlę galima išsirinkti iš kelių skirtingų knygučių apie meilę ir specialiai šv. Valentino dienai skirtų atšvaitų.
Ši dovanų dėžutė kartu su šv. Valentino laišku Jūsų mylimam žmogui bus įteikta tiesiai į rankas vasario 14-ąją bet kurioje Lietuvos vietoje.

Šv. Valentino dienai skirta siuntų dėžutė su dovanėle ir šv. Valentino laišku kainuos tik 19,99 Lt. Papildomai siuntimo mokesčio mokėti nereikės.

„Ši paslauga ypatinga tuo, jog mūsų klientui beveik niekuo nereikės rūpintis. Užteks tik išsirinkti vieną iš kelių siūlomų dovanų variantų, o visu kitu pasirūpins Lietuvos paštas. Tai – labai patogu ir praktiška“, – teigė A. Venckavičius.

Specialią šv. Valentino dienai skirtą dovanų dėžutę galima įsigyti 70-yje didžiųjų Lietuvos pašto skyrių bei paštų, veikiančių prekybos centruose. Akcija tęsis iki vasario 12 dienos.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Akcinė bendrovė Lietuvos paštas – didžiausia ir seniausia pašto paslaugas teikianti bendrovė šalyje. Lietuvos paštas taip pat teikia logistikos, finansinio tarpininkavimo ir elektronines paslaugas.

Tad ar siųsite meilės laiškus ir Jūs?

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top