Now Reading
Vieno gręžinio vandenį pardavinėjo keliais pavadinimais

Vieno gręžinio vandenį pardavinėjo keliais pavadinimais

Vieno gręžinio vandenį pardavinėjo keliais pavadinimais

Druskininkų miesto valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba informuoja, kad patikrinus iš vartotojo gautą informaciją, mineralinio vandens ir nealkoholinių gėrimų gamybos įmonei UAB „Elmera“ nurodyta surinkti iš rinkos natūralų mineralinį vandenį „Vandenis“,  įmonės atsakingam asmeniui paskirta piniginė nuobauda.

Druskininkų miesto valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos inspektoriai, atlikę detalų pranešimo tyrimą, nustatė, kad vartotojo pastebėta informacija pilnai pasitvirtino.

„Patikrinimo metu nustatyta, kad įmonė nuo praėjusių metų lapkričio mėnesio gamina natūralų mineralinį vandenį „Vandenis”, kuris išgaunamas iš gręžinio (šaltinio) Nr. 25311. Iš to paties gręžinio (šaltinio) pilstomas ir natūralus mineralinis vanduo „Hermis”. Tačiau yra griežtai draudžiama  pateikti į rinką natūralų mineralinį vandenį iš to paties šaltinio, nurodant daugiau kaip vieną prekės pavadinimą ir visi mineralinio vandens gamintojai privalo vadovautis šia nuostata“, patikrinimo rezultatus komentavo Inga Žilevičienė, Druskininkų miesto valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos vyriausioji gydytoja higienistė – maisto produktų inspektorė.

Atsižvelgiant į patikrinimo rezultatus, įmonei UAB „Elmera“ nurodyta surinkti iš rinkos natūralų mineralinį vandenį „Vandenis“, o įmonės atsakingam asmeniui paskirta piniginė nuobauda.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top