Now Reading
E.Roberts vaidmenį filme „Klyksmas 4“ gavo per „Skype“

E.Roberts vaidmenį filme „Klyksmas 4“ gavo per „Skype“

E.Roberts vaidmenį filme „Klyksmas 4“ gavo per „Skype“

Emma Roberts vaidmenį filme „Klyksmas 4“ gavo, kaip aktoriams natūralu, įtikusi po bandymų. Neįprasta tik tai, kad tie bandymai vyko pokalbių programoje „Skype“.

Filmo režisierius Wesas Cravenas, pasikvietęs jaunąją žvaigždutę, liepė jai sėsti prie kompiuterio ir įrodyti, kad ji verta vaidmens naujausioje kultinio trilerio dalyje.

„Atvykau pas režisierių ir man paaiškino, kad perklausa vyks per pokalbių programą „Skype“, – pasakoja E. Roberts, – Tai buvo taip keista. Šalia stovėjo režisieriaus asistentas ir atrankos vadovas, o pats W. Cravenas buvo prie nešiojamo kompiuterio. Tačiau galiausiai viskas pavyko puikiai – jau vakare sužinojau, kad gavau tą vaidmenį, o po poros savaičių prasidėjo filmavimo darbai.“

Šiurpūs klyksmai kino teatruose pasigirs jau nuo šio penktadienio, balandžio 15 d. – tądien pagaliau įvyks ilgai laukta pasaulinė filmo „Klyksmas 4“ premjera.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Iš siaubo klyks visi – ir filmo žiūrovai, ir herojai – šmėklos kauke apsiginklavęs paslaptingasis žudikas pasigalando didįjį peilį ir šįkart sąžiningai rengiasi pribaigti visus, kurių nespėjo ankstesnėse „Klyksmo“ dalyse.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top