Now Reading
Lietingas savaitgalis žada gėrį – virš 20 laipsnių šilumos

Lietingas savaitgalis žada gėrį – virš 20 laipsnių šilumos

Lietingas savaitgalis žada gėrį – virš 20 laipsnių šilumos

Savaitgalis Lietuvoje turėtų būti šiltesnis, tačiau ir lietingesnis. Pavasariški orai vis labiau nurungia Lietuvoje” užsisėdėjusią žiemą.

Šeštadienio naktį kai kuriose šalies vietose gali palyti, turėtume sulaukti šlapdribos. Keliuose galimas plikledis. Žemiausia temperatūra 1–4 laipsniai šilumos, Klaipėdoje ir Alytuje – apie 5 laipsnius šilumos, apie Šiaulius vyraus 1 laipsnio šaltukas. Dieną palis daugelyje rajonų, tik pajūryje bus nepastoviai debesuota. Oras sušils iki 12-14 laipsnių, o Alytuje, Šiauliuose ir Kaune – net iki 17 laipsnių. Vyraus gan žvarbus 5-6 m/sek. šiaurės vakarų vėjas, pajūryje dar šiek tiek stipresnis. 

Sekmadienio naktį krituliai numatomi apie Vilnių ir Kauną, tačiau beveik visur spės sušilti iki 5-7 laipsnių. Dieną trumpas lietus numatomas Alytuje ir Varėnoje, kitose šalies vietovėse nepastoviai debesuota. Vyraus 17-19 laipsnių temperatūra, tik pajūryje nusistovės apie 16 laipsnių. Vyraus rytų krypčių vėjai – apie 3-5 m/sek.

Nuo pirmadienio naktimis temperatūra neturėtų nukristi žemiau 6-8 laipsnių šilumos. Dieną – apie 18 laipsnių, o jau trečiadienį – vietomis termometro stulpelis pakils virš 20 laipsnių. Vėjas silpnės.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top