Now Reading
Talentų banke – popierinius baldus kurianti Aurelija

Talentų banke – popierinius baldus kurianti Aurelija

Talentų banke - popierinius baldus kurianti Aurelija

Laikas.lt Talentų banke – nauja ir išties įdomi asmenybė. Tai iš popieriaus kurianti dizainerė Aurelija Uogintaitė. Štai, kaip ji prisistato:

„Esu Aurelija Uogintaitė, gaminu įvairiausius dirbinius iš popieriaus. Baigiamajam bakalauro darbui pasirinkau plėtoti temą – baldai iš neįpastų medžiagų. Beieškodama supratau, jog popierius yra mano priemonė, kuri tinka daugeliui dalykų. Taigi pagaminau baldus iš popieriaus, kurie yra labai funkcionalūs.

Baigusi mokslus pradėjau mąstyti, ką gi dar galima būtų padaryti iš popieriaus. Taip pradėjau gaminti papuošalus (auskarus, seges, karolius). Vėliau plėčiau dirbinių spektrą ir atsirado taupyklės, dekoratyvinės lėkštės, kaukės (namų dekorui ar užgavėnėms). Ir, manau, tai dar neriba, nes popieriaus galimybės didelės”.

Daugiau Aurelijos darbų galite pamatyti Uogi.lt arba „Facebooke”.


BALSUOKITE UŽ JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio žurnalo numeryje bus spausdinamas interviu su Jums labiausiai patikusiu talentu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!)

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top