Now Reading
Kine po atviru dangumi – lenkų nebylaus kino šedevras

Kine po atviru dangumi – lenkų nebylaus kino šedevras

Kine po atviru dangumi – lenkų nebylaus kino šedevras

Kino centras „Garsas“, bendradarbiaudamas su Lenkijos institutu Vilniuje ir „Filmoteka Narodowa“, paskutinį vasaros penktadienį panevėžiečiams pristato unikalų lenkų kino šedevrą – filmą „Nešlovės keliu“.

Šio lenkų tarpukario filmo centre – merginos istorija apie kelionę šlovės ir pripažinimo link. Prekeivių merginomis gauja medžioja naujas aukas visoje Lenkijoje. Mieste „prekių“ lengviausia rasti šokių mokyklose. Vienos tokių mokyklų savininkė, žadėdama merginoms kino žvaigždžių karjerą, supažindina jas su tariamais užjūrio kino kompanijų vadovais. Viena iš merginų patenka į apsimetėlių spąstus, kita, pasirodo, yra iš policijos ir demaskuoja visą nusikaltėlių gaują. Deja, jai nepavyksta apsaugoti paprastos kaimo merginos Marisios, – ši labiau pasitiki gimtojo kaimelio krautuvininku – užsimaskavusiu gaujos agentu. Tik patekusi į Rio de Žaneirą Marisia suvokia, kaip smarkiai klydo…

Lenkų drama „Nešlovės keliu“ – jau šį penktadienį, 21:30 val., Laisvės aikštėje. Filmą įgarsins gyvai pianistas Kęstutis Meiliūnas. Šiuo filmu baigiamas kino po atviru dangumi sezonas, tačiau kino centras „Garsas“ ir toliau Panevėžio gyventojus ir miesto svečius kviečia mėgautis geru kinu – rudenį žiūrovų laukia geriausi filmai.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top