Now Reading
Kino centras „Garsas“ kviečia į „Muzikinę kino naktį“

Kino centras „Garsas“ kviečia į „Muzikinę kino naktį“

Kino centras „Garsas“ kviečia į „Muzikinę kino naktį“

Kino centras „Garsas“, bendradarbiaudamas su naktiniu klubu „Garsas“, kviečia visus į muzikinę kino naktį, kurioje Jūsų laukia tikras kino ir muzikos šou! Renginio metu turėsite galimybę išvysti du puikius filmus – MAIKLAS DŽEKSONAS. PABAIGA ir BURLESKA.

Filme „Maiklas Džeksonas. Pabaiga“ nepaprastai talentingo atlikėjo gerbėjai ir muzikos mylėtojai išvys dar niekur nepublikuotus pasiruošimo koncertiniam turui „This is it“ kadrus. Koncertinis turas turėjo prasidėti 2009-ųjų metų vasarą Londono „O2“ arenoje koncertu, į kurį buvo parduoti visi išankstiniai bilietai. Tai turėjo būti 50-asis Maiklo Džeksono koncertinis turas. Nuo balandžio iki birželio šio garsaus dainininko repeticijų užkulisiuose sukiojosi operatorius. Juostoje užfiksuotos daugiau nei šimtas juodo darbo, repeticijų, klaidų ir atradimų valandų. Žiūrovai turi galimybę pamatyti dainininką kitoje šviesoje – tokį, kokio dar niekada nematė. Dokumentinė juosta atskleis ne tik muzikinius Maiklo Džeksono gebėjimus, bet ir jo kaip renginių režisieriaus, scenografo, šokėjo ir daugelį kitų gabumų, kurių dėka jis kūrė ir tobulino koncertinę „This is it“ programą.

Įspūdingame miuzikle „Burleska” dvi scenos megažvaigždės, Cher ir Christina Aguilera, papasakos sėkmės istoriją. Spalvingi ir prabangūs kostiumai, nepaprasta scenografija ir nepakartojamas balsas – tai užburiantis reginys ir pasigardžiavimas akims. Ali yra provincijos mergina, turinti puikų balsą, kuri ištrūksta iš savo vargų ir neaiškios ateities ir išvyksta į Los Andželą, kad įgyvendintų savo svajones. Netikėtai ji aptinka „The Burlesque Lounge“, didingą, bet susiduriantį su problemomis teatrą. Klubo savininkė ir žvaigždė Tess teatre Ali suteikia darbą.. Padedant sąmojingam režisieriaus asistentui Ali sugeba patekti ant scenos. Jos įspūdingas balsas grąžina „The Burlesque Lounge šlovę“. Diane Warren laimėjo Auksinį gaublį už „You Haven’t Seen The Last Of Me“ Geriausios dainos kategorijoje.

Bilieto kaina į abu filmus tik 9Lt. Su bilietu įėjimas į naktinį klubą – NEMOKAMAS. Daugiau informacijos čia.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top