Now Reading
„30 Seconds to Mars“ negailėjo pagyrų Lietuvos publikai (Foto)

„30 Seconds to Mars“ negailėjo pagyrų Lietuvos publikai (Foto)

„30 Seconds to Mars“ negailėjo pagyrų Lietuvos publikai (Foto)

Ketvirtadienio vakarą Sostinėje koncertavo pripažinta ir itin populiari amerikiečių roko grupė – „30 Seconds to Mars“.

Ištikimiausi grupės gerbėjai būriuotis prie arenos pradėjo likus kelioms valandoms iki savo muzikos dievaičių pasirodymo. Vos atvėrus duris, visi skubėjo užsiimti vietas kuo arčiau scenos.

Koncertas prasidėjo be madingo vėlavimo, neretai trunkančio pusvalandį ar net visą valandą. Kaip ir žadėta, kelios minutės po dvidešimtos valandos, ant scenos žengė „30 Seconds to Mars“ apšildžiusi grupė iš Suomijos – „TV Off“. Pirmą kartą Lietuvoje koncertavę MTV dievai, su grupės lyderiu Jaredu Leto priešakyje, patys išsirinko grupę, kuri apšildys jų koncertą. Tiesa, energinga, gan neįprastai skambančios pop ir elektroninės muzikos samplaika nepavergė lietuvaičių, tad minia juos pasitiko gana santūriai ir šėlo tik paminėjus „30 Seconds to Mars“ vardą.

Po nepilną pusvalandį trukusio „TV Off“ pasirodymo ir beveik 40 min pertraukos, scenoje pasirodė vakaro šeimininkai, garsėjantys išskirtiniais ir nepamirštamais koncertais. Grupė su savimi atsivežė ir 50 padėjėjų komandą, tad scena atrodė įspūdingai – du milžiniški ekranai, galybė šviesų, puiki aparatūra bei koncerto metu iš palubės netikėtai nusileidę raudoni balionai.  Žinoma, neapsieita ir be grupės simbolio – milžiniškos triados, pastatytos pačiame scenos centre.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Grupės lyderis Jaredas Leto Į sceną iškilo pro dūmų uždangą. Muzikantą publika pasitiko kurtinančiu klyksmu. Viešnagės mūsų šalyje ilgai laukusius gerbėjus grupė žavėjo tiek senais, tiek naujais kūriniais, kuriuos publika dainavo kartu su muzikantais. Charizmatiškasis grupės lyderis taip pat pakvietė vieną gerbėją ant scenos.

Trečiadienį grupė koncertavo kaimyninėje Rygoje, o šiandien kaitins Minsko publiką. Per dvejus metus trunkantį koncertinį turą, grupė surengė beveik 300 pasirodymų, į kuriuos sutraukė milijonus gerbėjų.

Koncerto akimirkos – Laikas.lt fotogalerijoje.

Ieva Varkojytė
Nuotr. autorės ir „Goodlife photography“

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top