Now Reading
„Metro rock battle“ finalas – Naujųjų metų išvakarėse

„Metro rock battle“ finalas – Naujųjų metų išvakarėse

„Metro rock battle“ finalas – Naujųjų metų išvakarėse

Laikas.lt

Ištisus tris mėnesius ant Tauro kalno vyko aršios kovos, kurios neapsiėjo be traumų. Buvo visko – džiaugsmo ir liūdesio, muštynių ir naujai užsimezgusių draugysčių.

Aišku, neapsieita be šmeižto, ginčų, pavydo ir nepasitenkinimo. Komisijai teko ypatingai nelengvas darbas – atrinkti tas 5-ias grupes, kurios vertos kovoti dėl „Metro Rock Battle“ nugalėtojų vardo. Ir štai tie 5-i laimingieji, kurie pasirodys gruodžio 31-ą dieną „Metro“ klube – „Attitude“, „Up-lifters“, „Wulture“, „Life‘s Edge“ ir „Rebel Eye“.

O dabar apžvelkime visą konkurso eigą nuo pat pradžių.

I-asis atrankinis turas, įvykęs spalio 8-ą dieną, praėjo iš ties labai ramiai ir sklandžiai. Grupės nerodė nepasitenkinimo dėl neva neteisingo komisijos verdikto nebuvo. Šiame etape „kovėsi“ „Last Season“, „Wulture“, „State of Ruin“ ir „Attitude“. Keliąlapį į pusfinalį iškovojo „Wulture“ bei „Attitude“, surinkę 40 ir 48 taškus.

II-asis etapas tapo vienu skandalingiausiu iš visų praėjusiųjų. Muštynės, traumos, sugadintas klubo inventorius – tai trys dalykai, kas nupasakoja šį spalio 22-osios „Metro Rock Battle“ konkurso atrankinį. Pergalę išplėšė scenos naujokai „Kazam“ ir „Rebel Eye“, nušluostę nosis žymiai didesnę scenos patirtį turintiems „Garbanotam Bosistui“ bei „Stiffer“.

III-iasis ketvirtfinalis žiūrovus paliko nesusipratusius, kodėl gi į pusfinalį nepateko visų taip mėgstami „Part Time Porn“ grupės muzikantai. Paradoksas yra tame, kad ši grupė surinko mažiausiai „žiūrovų simpatijų balsų“. Na, ką gali žinoti, gal kolektyvą tiesiog aplankė nesekmė. Rezultatu 40 ir 31 į pusfinalį pateko „Life‘s Edge“ bei „Up-lifters“, nustūmę į šalį jau minėtus „Part Time Porn“, „Edge of Time“ ir „The Flow“.

IV-ojo atrankinio rezultatai sulaukė labai įdomių reakcijų – vieni džiaugėsi, kiti buvo baisiai nepatenkinti, kodėl gi tie drąstiški egocentrikai „Red Carpet Disaster“ pateko į finalą. Sulaukę gausiausio klausytojų palaikymo, „Raudonasis kilimas“ sulaukė daug kritikos dėl necenzūrinių žodžių vartojimo išsakant savo nuomonę apie kitas grupes: „Ačiū, kad išklausėte visą šitą šūdą“. „Nepraėję“ konkursantai buvo labai nepatenkinti tokiu komisijos verdiktu už tai, kad komisija neminusavo taškų už necenzūrinių žodžių vartojimą. Grupės „Red Carpet Disaster“ ir „ Juodvarnis“, rezultatu 39 bei 43, pateko į pusfinalį, aplenkę „XIII Fortą“, „S-90c“ ir „Regentą“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Na, o pusfinaliai praėjo, kaip buvo tikėtasi, dar aršiau, I-ąjame pusfinalyje, kuris įvyko gruodžio 3-čią dieną, kovoje Vilnius prieš Kauną, galimybę groti finale iškovojo ilgalaikiai konkurso lyderiai „Attitude“ bei jų kolegos „Up-lifters“, aplenkę to vakaro numatytus favoritus – „Rebel Eye“ ir „Kazam“.

O štai gruodžio 17-osios pusfinalis nieko gero nežadėjo. Tai buvo, matyt, pats stipriausias „Metro Rock Battle“ mūšis iš visų iki tol vykusių. Ant scenos atsistojo galingi savo srities atstovai „Juodvarnis“, „Red Carpet Disaster“, „Wulture“ ir „Life‘s Edge“. Šio pusfinalio baigtį bandė įspėti kiekvienas, o „Metro“ klubo sienos vos atlaikė atėjusiųjų žiūrovų gausą. Bet vis gi, šiame etape nugalėtojai taškus pasidalino po lygiai – tiek „Wulture“, tiek „Life‘s Edge“ gavo po 45 taškus.

Taigi, gruodžio 31-ą ant Tauro kalno vyks iš tiesų stulbinamas mūšis – kovos dėl žiūrovų simpatijų gausos į finalą įsiveržę Rebel Eye, o prie jų prisijungs I-ojo ir II-ojo pusfinalių nugalėtojai „Attitude“, „Up-lifters“, „Life‘s Edge“ ir „Wulture“. Nepraleisk geriausio metų vakarėlio, kurio metu sužinosime ne tik „Metro Rock Battle“ nugalėtojus, o ir sulauksime tikrų tikriausio Senelio Šalčio su dovanomis!!! Negali to praleisti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top