Now Reading
Nauja lietuviška elektroninė parduotuvė tradicinių atvirlaiškių gerbėjams

Nauja lietuviška elektroninė parduotuvė tradicinių atvirlaiškių gerbėjams

Nauja lietuviška elektroninė parduotuvė tradicinių atvirlaiškių gerbėjams

Laikas.lt

Gruodžio mėnesį pradėjo veikti nauja popierinių atvirlaiškių elektroninė parduotuvė Favoritepostcard.com. Čia nebrangiai galima įsigyti įvairios tematikos atvirlaiškių, kuriuos pardavėjai atsiųs nemokamai.

Pašto atvirukai gyvuoja jau gerokai per šimtmetį. Jų aukso amžius jau praėjo, bet pasaulyje liko dar daug paprasto pašto bei popierinių atvirlaiškių gerbėjų. Pasiekęs gavėją toks laiškutis pasakoja net tris istorijas: siuntėjo užrašytą, paveikslėlio bei kelionės.

Parduotuvės Favoritepostcard.com kūrėjai taip pat yra užsikrėtę atvirlaiškių liga. Tam įtakos turėjo tarptautinis projektas Postcrossing.com. Tai bendruomenė vienijanti ketvirtį milijono atvirlaiškių gerbėjų 198-ose skirtingose šalyse. Lietuviai projekte jau yra išsiuntę apie 145600 atvirlaiškius, tačiau nemaža dalis jų yra ne lietuviški, o parsivežti. Lietuvaičiai susiduria su kokybiškų, spalvingų ir netradicinių atvirlaiškių trūkumu. Todėl Favoritepostcard.com įkūrėjai bando spręsti šį trūkumą.

„Favoritepostacard.com“ – maloni veikla ir paskatinimas jauniems menininkams, kurie neturi erdvių bei galimybių realizuoti savo kūrybos. Pardavę kiekvieną atvirlaiškį parduotuvės savininkai dalį jo kainos skiria autoriui.

Atvirlaiškiai – tai puikus būdas nustebinti artimuosius!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top