„Seserų pasikeitimo akcijos su MOSAIC“ rezultatai (Foto)

Laikas.lt
Nuotr. Kristinos Sabaliauskaitės
Drabužiai MOSAIC

Portalas „Laikas.lt“ nuolat rengia įvairias pasikeitimo akcijas, o šį kartą siūlo ne šiaip tradicinį, bet seserų pasikeitimą! Jis rengiamas kartu su drabužių parduotuve MOSAIC ir nuolatiniais parteriais: „Femina Bona“ bei jų plaukų stiliste ir įvaizdžio konsultante Džiuljeta Petruliene.

„Seserų pasikeitimo akcija su MOSAIC“ startavo prieš gerą mėnesį ir jau turime pirmąjį rezultatą – naują pavasarišką kauniečių Vilmos ir Benetos įvaizdį.

„Mums abiem per 30. Aš jau šešerius metus mėgaujuosi gražiu šeiminiu gyvenimu, todėl, kai viskas jau daugmaž įprasta ir pažįstama, labai norėtųsi šiek tiek atsinaujinti. Sesuo Beneta vis dar nesutiko savo princo, nors, reikia pripažinti, riterių, siekiančių užkariauti jos širdį, buvo nemažai. Būtų be galo smagu, kad pagaliau atsirastų šalia jos tas „vienintelis“, – savo laiške pasikeitimų akcijos organizatoriams rašė seserys, ir joms pasisekė – buvo atrinktos kaip nugalėtojos.


Kaip pasakojo „Femina Bona“ stilistė Džiuljeta Petrulienė, abi seserys – labai jaunatviškos ir simpatiškos, tad iš esmės tereikėjo truputį paryškinti plaukų spalvas, suteikti pavasariško šėlsmo, spalvų žaismo.

Vilmos plaukai buvo šviesūs, kare kirpimo. Šviesi spalva visada platina veido formą, tad spalvai suteikėme šiek tiek gyvumo. Vilma – vasariško tipo, jai tinka šaltos spalvos. Tad rinkomės sniego baltumo, kakavos ir švelnią rausvą spalvas. Jos suteikė žaismingumo, jaunatviškumo. Kirpimą šiek tiek pakoregavome, kad optiškai susiaurintume veido formą. Makiažui taip pat rinkausi ryškias, šaltas, jaunatviškas spalvas: žydrą, rausvą, baltą perlo. Manau, Vilma atrodė valiūkiškai, linksmai“, – komentavo stilistė Džiuljeta.

Kalbėdama apie Benetą, „Femina Bona“ specialistė teigė: „Beneta – pavasario tipo, tad jai tinka šiltos spalvos. Jos plaukams suteikiau ryškumo – vario ir aukso spindesio – bei pakoregavau kirpimą, suteikdama plaukams tūrio. Suformavome „linksmas“ garbanėles ir ištaršėme jas plaukų vašku, tartum būtų suvėlęs pavasario vėjelis. Benetos makiažas šiltų spalvų – žalsvos, gelsvos, perlo, persiko. Visos pavasarinės pievų spalvos. Ji atrodė tarsi pats pavasaris: šiltas, jaukus, linksmas...“

Kaip į naują pasikeitimą reagavo seserys? Merginos teigė, kad naujas įvaizdis joms patinka, nors ir yra neįprastas. Abi ilgai žvelgė į veidrodį kaip į svetimus žmones.

„Neįprastas makiažas, neįprastos šukuosenos... Tačiau net pavargusios sesės šypsojosi ir sakė „ačiū“. Reziumuodama šį pasikeitimą pavadinčiau pavasario šėlsmu, prabudimu“, – linksmai užbaigė Džiuljeta.

Gražiausios pasikeitimų akcijos akimirkos – fotografės Kristinos Sabaliauskaitės fotosesijoje.


MOSAIC

Tai stilingi ir nenuobodūs moteriški ir vyriški drabužiai darbui biure ir laisvalaikiui. Mados naujienos MOSAIC dizainerių rankose virsta stiliumi, kuris neskuba išeiti iš mados. Kolekcijos kuriamos taip, kad drabužius būtų lengva derinti tarpusavyje. Tiksliausiai MOSAIC stilių apibūdina du žodžiai: „uncomplicated fashion“.

Šio pavasario MOSAIC kolekcija – tikras gaivių spalvų proveržis. Moterų pamėgtus ramius ir sodrius spalvų tonus žaismingai pagyvina ryškios geltonos, elektrinės žalios, mėlynos ir fuksijų rožinės akcentai – apie nuobodulį negali būti net kalbos!

Kolekcijoje ryškūs septyniasdešimtųjų motyvai: tiesūs kirpimai, marginimas spalvų blokais, madingi dryžiai ar moteriškumu alsuojantys taškeliai. Vienas iš „privalomų turėti“ drabužių šį sezoną – elegantiškasis „Chanel“ stiliaus kostiumėlis. „Mosaic“ kolekcijoje rasite ne vieną jo interpretaciją. Orams šylant, kolekcija pražys akvarelinėmis gėlėmis, gausiai pasipildys mėgstamais lino gaminiais.

„Mosaic“ kolekcijos moterims ir vyrams, kurie vertina iš mados neišeinantį stilių ir savitą braižą. „Mosaic“ – praskaidrink savo kasdienybę! Daugiau rasite čia.

MOSAIC parduotuves rasite:

Vilnius: VCUP, Konstitucijos pr. 16 |PC „Akropolis“, Ozo g. 25 | PC „Panorama“, Saltoniškių g. 9
Kaunas: PC „Akropolis“, Karaliaus Mindaugo pr.49 | PC „Hyper Maxima“, Savanorių pr. 255 | PC „Mega“, Islandijos pl. 32 | PC „Molas“, Baršausko g. 66A
Klaipėda: Kulių vartų g. 5 | PC „Akropolis“, Taikos pr. 61
Šiauliai: PC „Akropolis“, Aido g. 8 | PC „Saulės Miestas“, Tilžės g. 109
Panevėžys: PC „Babilonas“, Savitiškio g. 61

FEMINA BONA meistrė Džiuljeta Petrulienė

Džiuljeta Petrulienė - profesionali plaukų stilistė, turinti 17 metų darbo patirtį. Meistrė taip pat yra įgijusi kosmetikės vizažistės kvalifikaciją ir turi stiliaus dizainerio aukštąjį išsilavinimą. Džiuljeta nuolat kelia kvalifikaciją pagal tarptautinės kirpimo mokyklos „Pivot Point" mokymo sistemą ir jau 6 metai yra kirpėjo specialybės dėstytoja „Femina Bona“ mokymo centre. Specialistė taip pat veda stiliaus seminarus, dalyvauja įvairiuose projektuose, renginiuose, rengia įvaizdžio pasikeitimo akcijas, kuria šukuosenų kolekcijas fotosesijoms žurnaluose.

Stilistę galima sutikti:
Grožio namuose „Grožio artelė 313“. Adresas: Taikos pr. 32, Kaunas, bei Femina Bona Mokymo Centruose Kaune (Daukšos g. 30), bei Vilniuje (Pušų g. 2; Pakalnės g. 1). Tel.: 868047667, konsultacijos dėl kirpimo telefonu nereikiamos.

Kristina Sabaliauskaitė

K.Sabaliauskaitė fotografuoja nuo 2006 metų. Nuo pat šios veiklos pradžios pagrindiniu akcentu jos fotografijoje tapo žmogus. Fotografę domina emociškai jautrus siužetas, nesuvaidintas ir tikras kiekviename žmoguje esantis grožis.

Telefonas: +370 686 10740
El.paštas: [email protected]
Internete: www.kristinafoto.com

Džiuljeta Petrulienė, Femina Bona, Kristina Sabaliauskaitė, MOSAIC, pasikeitimų akcija

Naujausi komentarai
Linas
2012-04-07, 19:26
Seses,ko liudyt,ar nepatiko pasikeitimai?Grazios bet nepatenkintos.Kam dalyvavot jei nepatinka viesumas?Sekmes
Lina
2012-04-02, 15:52
Raudonplauke labai patiko. Pirmoj foto atrodo pavargusi, po pasikeitimo tokia gaivesne.
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai