Now Reading
Pavasario mados tendencijos vyrams

Pavasario mados tendencijos vyrams

Pavasario mados tendencijos vyrams

Reda Krušinskaitė
Nuotraukos: style.com

Orams šylant merginos dažnai jaudinasi dėl garderobo atnaujinimo – apie pavasario mados tendencijas moterims jau rašėmė. Šiandien mūsų dėmesys krypsta į vyrų drabužius. Siūlome vaikinams peržvelgti, ką garsiausi mados namai siūlo dėvėti šį pavasarį bei vasarą.

Mėlyna

Pernai į podiumus įsiveržė vaiskiai žydra, šiemet ji nesitraukia, tačiau atspalviai blanksta ir tampa natūralesniais. Mėlynai nuo galvos iki kojų rengtis nesiūlome, tačiau marškiniai, ryškesni batai ar diržas visuomet atrodo stilingai.

Raštai

Šį pavasarį bei vasarą tiek moterims, tiek vyrams siūloma rinktis raštuotus ir spalvingus drabužius. Šaltojo sezono metu vyrų madoje buvo galima stebėti rytietiškų raštų maišalynę, orui šylant šių raštų dar galima atrasti, tačiau viršų ima havajietiški gėlių ir palmių margumynai.

Šortai

Lietuvos vyrai jau pamėgo prieš kelis metus grįžusius laisvus šortus, dažnai paraitotomis klešnėmis. Nieko nuostabaus, jog didžioji dalis mados namų į savo kolekcijas įtraukė šį drabužį. Reikėtų pasirinkti klasikinius, gero kirpimo šortus, o juos derinant su švarku ar griežtesniais marškiniais atrodysite stilingai ir pakankamai solidžiai.

Kostiumas

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Natūralu, jog Emporio Armani kiekvieno pristatymo metu siūlo rinktis kostiumus, tačiau šiemet jų buvo neišvengta beveik visuose pristatymuose. Pavasariui ir vasarai derėtų rinktis šviesių spalvų, laisvo sukirpimo kostiumus, neformalioje aplinkoje galima avėti plonos odos mokasinus be kojinių.

Trumpintos kelnės

Šiltuoju metų laiku siūloma rinktis kiek trumpesnes kelnes. Galima tiesiog atraitoti lengvo kirpimo pavasarines kelnes. Žinoma, reikėtų pasirinkti dailius batus ar sandalus (jokių kojinių!). Tokias kelnes derinant su marškiniais ar švarku atrodysite rimtai, tačiau gaiviai, o persivilkus paprastais marškinėliais jausitės atsipalaidavę. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top