Now Reading
Konkursas: bilietai į „Galapagus“ mainais už priedainį

Konkursas: bilietai į „Galapagus“ mainais už priedainį

Konkursas: bilietai į „Galapagus“ mainais už priedainį

Laikas.lt

„Laikas.lt“ ir muzikos festivalis „Galapagai / Roko naktys“ skelbia konkursą: jūs mums padainuojate savo mylimą roko dainą ar bent priedainį, mes jums padovanojame du bilietus į rugpjūčio 3-4 dienomis Zaraso saloje vyksiančią roko fiestą.

„Galapagai / Roko naktys“ kasmet sutraukia ne tik didžiulę roko muzikantų koncentraciją scenoje. Mokančių groti ir dainuoti apstu ir tarp žiūrovų. Pastarųjų muzika mums – ne mažiau įdomi nei didžiųjų šių metų festivalio žvaigždžių „Oomph“, „Chase and Status“ ar Andriaus Mamontovo.
 
Dėl to laisvalaikio portalas „Laikas.lt“, kartu su „Galapagų / Roko naktų“ organizatoriais siūlo visus mėgėjiškai grojančius roko klausytojus paviešinti savo namų įrašus ir mainais siūlo iš viso net keturis bilietus į šiųmetį festivalį.
 
Taisyklės paprastos: nusifilmuokite save atliekant mylimą roko dainą ar bent jos priedainį ir šį videoįrašą ar nuorodą į jį atsiųskite adresu [email protected]. Įrašų laukiame nuo šiandien iki liepos 26 d. 23:59 val. Dieną po to visus videoįrašus paskelbsime „Laikas.lt“ svetainėje.
 
Dvigubas (dviem žmonėms) kvietimas į „Galapagus / Roko naktis“ atiteks daugiausia skaitytojų balsų sulaukusio įrašo autoriui. Kitą dvigubo kvietimo laimėtoją atrinks patys festivalio organizatoriai, vertindami dalyvių kūrybiškumą ir originalumą.
 
Primename jog videoįrašų ar nuorodų į juos laukiame adresu [email protected], nuo šiandien iki liepos 26 d. 23:59 val. Galite dainuoti ir savo kūrybos dainą, ir koverį. Įrašą galite nufilmuoti tiek profesionalia kamera, tiek telefonu. Galite pasirodyti vieni ar su draugais, groti gitara, pianinu, būgnais, o galite ir visai negroti, tik dainuoti – rokas neturi ribų, tad visi variantai tinkami.
 
Keletas pavyzdžių, kaip visa tai gali atrodyti:
 

 
Dainų videoįrašus galite patalpinti į „YouTube“, „Vimeo“ ar kitą vaizdo klipų tinklą internete – tuomet laiške siųskite tik nuorodą į klipą. Kitas variantas – tiesiog prisegti patį videofailą prie laiško. Tiesa, tokiu atveju failo dydis negali viršyti 25 mb. Jei failas bus didesnis, nuorodą į jį galite susikurti naudodami specialiai didelių failų siuntimui siųsti skirtas sistemas, tokias kaip „YouSendIt“. Ne taip svarbu kaip, svarbu, kad jūsų klipas pasiektų mus!
 
Visų keturių kvietimų laimėtojai bus paskelbti liepos 29 d., pirmadienį.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top