Now Reading
Pusryčiai su… aktoriumi Ryanu Goslingu

Pusryčiai su… aktoriumi Ryanu Goslingu

Pusryčiai su... aktoriumi Ryanu Goslingu

Laikas.lt
Reda Krušinskaitė

Pamačiusios pagrindinę nuotrauką ir perskaičiusios šiandieninių pusryčių herojaus pavardę daugelis merginų, matyt, ilgesingai atsiduso – Ryanas Goslingas juk vienas geidžiamiausių šių dienų vyrųl Tiesa, geidžia jo ne tik merginos, bet ir režisieriai nuolat kviečiantys savo juostose atlikti pagrindinius vaidmenis.

„Mano gyvenime viskas vystosi itin natūraliai,“ – Ryanas Goslingas

Apie filmus ir vaikystę… Filmais Ryanas susižavėjo dar vaikystėje. Tiesą sakant, susižavėjo net nėra tinkamas terminas – dėl filmų jis buvo tiesiog pamišęs ir tai kėlė daug rūpesčių berniuko tėvams. Prisižiūrėjęs veiksmo filmų vaikas manė esantis Rembo ir norėjo nužudyti vaiką iš savo mokyklos. Tik gavęs smarkų antausį nuo mamos Ryanas suprato, kad jis nevaidina filme. Po filmo „Dancing in the Rain“ jis įsivaizdavo, kad gyvenimas – tai miuziklas: kur eidavo, ten šokdavo ir dainuodavo. Šiandien vyras sako, kad filmai ir yra išgryninta gyvenimo forma.

Apie moteris… Pradėti kalbėti apie vyrą dėl kurio alpsta būriai merginų reikėtų būtent nuo minėtų merginų. Gali pasirodyti keista, bet Ryanas Goslingas ypatingu švelniosios lyties dėmesiu niekada pernelyg nesimėgavo – vyras rimtai draugavo tik su dviem merginomis aktorėmis Sandra Bullock Rachel McAdams. Pats aktorius pasakoja, kad itin pagarbiai žvelgti į moteris jį išmokė mama bei sesuo su kuriomis vyras yra itin artimas: „mąsčiau, kaip mergaitė,“ – pasakoja Ryanas.


Apdovanojimų ceremonijoje su seserimi ir mama

Apie aktorystę… Aktorius vaidinti pradėjo būdamas 12 – os metų amžiaus, tad jo sukurtų juostų sąrašas iš tiesų įspūdingas, galima paminėti pastaruoju metu sukurtus filmus: „Drive“, „The Ides of March“ ir „Crazy, Stupid, Love“. Vyras pripažįsta visada norėjęs tapti aktoriumi, o atėjęs pas John Requa drąsiai jam pareiškė norintis tapti žvaigžde. Didžiulės pastarųjų metų sėkmės Ryanas nesureikšmina teigdamas, kad tai tiesiog yra ilgamečio įdirbio rezultatas.

Apie muziką… Ryanas Goslingas yra ne tik aktorius, bet ir muzikantas – vyras labai mėgsta džiazą, puikiai groja pianinu ir gitara bei dainuoja indie roko grupėje „Dead Man’s Bones“, kuri 2008 – aisiais pristatė savo pirmąjį muzikinį klipą pavadinimu „In The Room Where You Sleep“. Beje, vyrą kvietė prisijungti prie besikuriančios „Backstreet Boys“ grupės, tačiau tąkart jis ryžtingai atsisakė.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

 

Apie religiją… Įdomu tai, kad vyras užaugo mormonų šeimoje: „Tai reguliavo visą jų gyvenimą – ką jie kalbėjo, ką veikė ir ką valgė,“ – apie savo giminaičių religines pažiūras kalbėjo Ryanas. Vien iš šios citatos aišku, jog jis pats niekada nesijautė nei šio, nei jokio kito tikėjimo dalimi, tą galima aiškinti ir tuo, kad šeimos religinė įtaka buvo juntama pakankamai menkai, kadangi vyro tėvams išsiskyrus jis liko gyventi su mažiau dievobaiminga motina.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top