Now Reading
Pirmosios „Laikas.lt“ ir „Galapagų“ konkurso dalyvių dainos – kardinaliai skirtingos

Pirmosios „Laikas.lt“ ir „Galapagų“ konkurso dalyvių dainos – kardinaliai skirtingos

Pirmosios „Laikas.lt“ ir „Galapagų“ konkurso dalyvių dainos – kardinaliai skirtingos

Laikas.lt

Praėjusią savaitę „Laikas.lt“ ir festivalis „Galapagai / Roko naktys“ paskelbė iššūkio reikalaujantį konkursą. Taisyklės paprastos – jūs mums sudainuojate dainą ar bent jau priedainį, mes dviem laimėtojams dovanojame po du kvietimus į „Galapagus“. Šiandien jau turime pirmuosius dalyvius, kurių dainos skiriasi kaip diena ir naktis.

„Mes neturim pinigų arba norim į GALAPAGUS“, – taip išmoningai savo kūrinį pavadino pirmasis konkurso dalyvis vardu Lukas. Kartu su draugu („pažystamu iš kaimo“) jie pasiėmė kamerą, gitarą ir būgną, atsistojo prie karvės, vėliau prie rūpintojėlio ir įrašė štai ką:
 
 
Ar šie vaikinai verti bilietų į festivalį vėliau galės nuspręsti „Laikas.lt“ skaitytojai, balsuodami už labiausiai patikusį dalyvį.
 
Kiti norintieji į „Roko naktis“ – Giedrius, Rokas ir Eimantas. Vaikinai sugrojo vieną gražiausių baladžių roko istorijoje, grupės „Pink Floyd“ dainą „Wish You Were Here“. Kiekvienas instrumentas filmuotas atskirai, balsas įrašytas su mikrofonu, viskas sujungta į pakankamai profesionaliai pateiktą, techniškai sugrotą kūrinį:
 
 
Tokie yra pirmieji dalyviai, išdrįsę pasidalinti savo namų įrašais viešai. Laukiame ir kitų!

Savo nufilmuotas dainas ar jų priedainius siųskite adresu [email protected] iki liepos 26 d., 23:59 val. Galite dainuoti ir savo kūrybos dainą, ir koverį. Įrašą galite nufilmuoti tiek profesionalia kamera, tiek telefonu. Galite pasirodyti vieni ar su draugais, groti gitara, pianinu, būgnais, o galite ir visai negroti, tik dainuoti – rokas neturi ribų, tad visi variantai tinkami.

 
Dainų videoįrašus galite patalpinti į „YouTube“, „Vimeo“ ar kitą vaizdo klipų tinklą internete – tuomet laiške siųskite tik nuorodą į klipą. Kitas variantas – tiesiog prisegti patį videofailą prie laiško. Tiesa, tokiu atveju failo dydis negali viršyti 25 mb. Jei failas bus didesnis, nuorodą į jį galite susikurti naudodami specialiai didelių failų siuntimui siųsti skirtas sistemas, tokias kaip „YouSendIt“. Ne taip svarbu kaip, svarbu, kad jūsų klipas pasiektų mus.
 
Dvigubas (dviem žmonėms) kvietimas į „Galapagus / Roko naktis“ atiteks daugiausia skaitytojų balsų sulaukusio įrašo autoriui. Kitą dvigubo kvietimo laimėtoją atrinks patys festivalio organizatoriai, vertindami dalyvių kūrybiškumą ir originalumą.
 
Balsavimas už labiausiai patikusį dalyvį prasidės penktadienį ir tęsis visą savaitgalį. Visų keturių kvietimų laimėtojai bus paskelbti pirmadienį, liepos 29 d.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top