Now Reading
Rusė vaikščiojo stogo konstrukcijomis daugiau nei 100 metrų aukštyje (video, S)

Rusė vaikščiojo stogo konstrukcijomis daugiau nei 100 metrų aukštyje (video, S)

Rusė vaikščiojo stogo konstrukcijomis daugiau nei 100 metrų aukštyje (video

Laikas.lt

Protu Rusijos nesuvoksi. Sparnuota fraze tapęs šūkis tinka ir šiam vaizdo įrašui. Neseniai į „youtube.com” įkeltas kvapą gniaužiantis vaizdas, kai mergina vaikščioja stogo konstrukcijomis nemažiau nei 100 metrų aukštyje sulaukė kelių šimtų peržiūrų.

Tai jau ne pirmasis vaizdo siužetas iš Rusijos, kur šios šalies jaunimas neprotingai ir net kvailai rizikuoja, vaikščiodami aukštomis konstrukcijomis be jokių apsaugų.
 
Tokie vaizdo siužetai populiarūs daugelio pasaulio internetų tinklapiuose.
 
Vaikščiodama nemažiau nei 100 metrų aukštyje (neoficialiomis žiniomis aukštis gali siekti ir apie 130 metrų) rusė vienoje vietoje net pritupia. Ir daug daug keikiasi.
 
Po ekstremalės kojomis matosi gan didelė gatvė, kurioje važinėjantys automobiliai atrodo lyg žaislinės mašinytės.
 
Ekstremalas.lt jau rašė apie garsų Ukrainos „ruferį” (laipioja ant pastatų stogų kraštų ir įvairiausių objektų be apsaugų) Vitalij Raskalov.
 
Vienas paskutinių jo rizikingų poelgių buvo birželio mėnesį, kai Maskvoje dabar gyvenantis ukrainietis užlipo ant Rusijos sostinėje pastatytos hiperbolizuotos konstrukcijos – 148 metrų aukščio Šuchovsko bokšto.
 
Trejus metus ekstremaliais, netgi beprotiškais žygiais užsiimančiam „ruferiui”, tai buvo ne pirmas ir ne pats pavojingiausias objektas, į kurį, jis įlipa be apsaugos.
 
Kaip rašė Ekstremalas.lt, rusų ekstremalai V.Raskalov ir jo kolega K.Vselenskyj, kurie be jokių apsaugų laipiojo ant aukščiausių Vladivostoko tiltų, pateko į užsienio spaudą.
 
Apie jaunus bei drąsius bepročius, kitaip turbūt jų nepavadinsime, rašė garsūs britų leidiniai – „Dailymail” ir „The Sun”.
 
Ekstremalas.lt griežtai perspėja nebandyti pakartoti šių kvailų poelgių, juolab, kad Rusijoje jau žuvo ne vienas toks ekstremalas. Jūsų dėmesiui „švelnioji” versija su mažiau keiksmažodžių. 
 
Tiesa, šiame vaizdo klipe matosi apsaugos, nors anksčiau viešai pateiktame kitame klipe jų „nebuvo”
 


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top