Now Reading
Svajonių namas, kurio plotis siekia vos 4 metrus (foto)

Svajonių namas, kurio plotis siekia vos 4 metrus (foto)

Svajonių namas

Laikas.lt
Parengta pagal Dailymail.co.uk

Posakis „namai namučiai, kad ir po smilga“, Didžiosios Britanijos gyventojams atrodo, ne toks jau metaforiškas. Štai Somerseto mieste, Didžiojoje Britanijoje atsirado nedidelis dviaukštis namelis, pastatytas iš rekonstruoto garažo, kurio plotis siekia vos 4 metrus. Tai vienas mažiausių namų ir gana unikalus projektas Didžiojoje Britanijoje. Šis dviaukštis namelis atitinka visus komfortabilaus gyvenimo reikalavimus, geriausiai tinkantis vienam žmogui. Nori nenori, tai primena „Alisos stebuklų šalyje” istoriją ir balto triušio namą, į kurį daug svečių, ypač didelių, tikrai nesutalpinsi.

Nors namelis labai mažas, jo kaina tikrai nėra mažutė, šiuo metu ji siekia 74 950 svarų sterlingų, nepaisant to, susidomėjimas juo tikrai nemenkas, o jį apžiūrėti norintys žmonės, atkeliauja net kelis šimtus kilometrų. 

Nekilnojamojo turto agento Marko Franklino teigimu, namas jau turi potencialius pirkėjus. Tokio tipo namas, pastatytas iš rekonstruoto garažo, yra išskirtinis projektas, tad nenuostabu, kad sulaukia nemenko smalsuolių susidomėjimo.

Nepaisant to, kad namelio plotas labai nedidelis, jame yra ir valgomasis, ir virtuvė, ir svetainė, taip pat vonios kambarys pirmame aukšte bei dvivietis miegamasis antrame aukšte. Be to, koks gi namas be nuosavo kiemo – juo gali pasididžiuoti ir šis namelis.

Nors šio būsto kainą pagal jo dydi atrodo gana aukšta, palyginus su kitomis nekilnojamojo turto kainomis tame regione, pasirodo, kad ji nėra tokia jau didelė. Sedgemooro regione vidutinė paprasto buto kaina siekia 96,730 svarų, tad šio namelio kaina daugeliui atrodo pakankamai prieinama, vis tik, tai ne šiaip sau butas, o visas namas. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top