Now Reading
10 žvaigždžių pasakiusių „Playboy“ žurnalui NE

10 žvaigždžių pasakiusių „Playboy“ žurnalui NE

10 žvaigždžių pasakiusių „Playboy“ žurnalui NE

Ar sutiktumėte pozuoti „Playboy“ žurnalo viršeliui už milijoną JAV dolerių?

Lietuvos „Yvos“ ir Oksanos Pikul ko gero sutiktų tą padaryti ir nemokamai –  dauguma mūsų šalies žvaigždučių iki uždusimo kartoja, kad pozavimas „Playboy“ – klasika ir tokiu būdu jos nori įamžinti jaunystės grožį anūkams.

O štai šios dešimt pasaulinio garso įžymybių griežtai tarė NE „Playboy“ foto sesijoms, net kai joms buvo leista pozuoti su rūbais!

1.      Melo Gibsono ex-mergina ir vaiko motina sako: „Niekada“

Oksanai Grigorievai buvo pasiūlyta 75 tūkst. JAV dolerių (apie 187500 Lt) už nuotraukas, kuriose ji būtų įamžinta beveik nuoga. Į tokį pasiūlymą Oksanos atstovas atkirto: „Nei dabar, nei kada nors vėliau, nei už jokius pinigus O.Grigorieva net nepradės svarstyti pasiūlymo pozuoti „Playboy“ žurnalui.“  Tvirtas atsakymas, tiesa?

2.      Hito „Maneater“ atlikėja nesutiko to padaryti net apsirengus

Kanadietė Nelly Furtado atsisakė pozuoti žymiajam vyrų žurnalui net su drabužiais, nors jai buvo pasiūlyta  500 tūkst. JAV dolerių (beveik pusantro milijono litų). Kažin, kiek lietuvaičių tokį pasiūlymą svarstytų ilgiau nei minutę?

3.      Lady Gaga nesutiktų nusimauti savo kelnaičių už pinigus (tik nemokamai)

Nepaisant to, kad Lady Gaga praleidžia nemažai laiko nemūvėdama apatinių kelnaičių, ji atmetė pasiūlymą pozuoti erotinėje fotosesijoje. „Jei būčiau kerintis modelis, būčiau tikrai pamaloninta tokiu pasiūlymu. Bet man viskas sukasi vien apie muziką… Paklauskit vėliau, kai man reikės „prastumti“ naują albumą“, – kalbėjo ekscentriškoji žvaigždė.

4.      Žavingoji Bieberio motina ten neis

Tikrai stebina, kad žmonės taip mėgsta Justiną Bieberį, kad netgi norėtų pamatyti jo motiną nuogą. Patricia Bieber atsisakė pozuoti apnuoginta krūtine už 50 tūkst. JAV dolerių. Savo sprendimą Bieberio motina motyvuoja religiniais sumetimais – ji buvo auklėjama krikščioniškoje šeimoje.

5.      Galbūt 6 „Spice Girls“ narei bus laimingas skaičius?

Melanie Brown atsisakė pozuoti „Playboy“ net penkis kartus. Ji teigė: „Jie man siūlo didelę sumą pinigų, bet aš vistiek nesu pasiruošusi to padaryti. Galbūt kada nors kitą kartą…“

6.      Lindsay Lohan savo klaidų nekartos

„Playboy“ mėgino įtikinti skandalingąją įžymybę keldami kainas už jos fotosesiją nuo 700 tūkst. iki 900 tūkst. JAV dolerių. L.Lohan atstovai teigė, kad ji sutiktų fotografuotis, bet ne apsinuoginusi, nes paskutinė jos erotinė fotosesija, įkvėpta Marilyno Mansono, turėjo aktorei neigiamų padarinių.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

7.      Jennifer Love Hewitt šia idėja irgi nesižavi

Šiai aktorei teko išgyventi daugybę diskusijų dėl išvaizdos, tačiau ji vis tiek atsisakė įrodyti visiems jos grožio natūralumu abejojantiems kritikams, kad jie klysta, nusimesdama drabužius prieš „Playboy“ foto objektyvą.

8.      „Playboy“ publikavo Jessicos Albos nuotraukas be jos sutikimo

Nepaisant to, kad Jessica Alba atsisakė fotografuotis „Playboy“ žurnalui, po to, kai 2006 m. ji buvo išrinkta į seksualiausių žvaigždžių 25-tuką, „Playboy“ išspausdino jos nuotraukas, paimtas iš „Columbia Pictures“ rezervo. Aktorė teigė, kad tai buvo jos teisių pažeidimas ir iniciavo ikiteisminį tyrimą, kuris vėliau buvo nutrauktas.

9.      Tamsos dukra svarstė, bet nepasiryžo

Kelly Osbourne buvo pasiūlyta fotografuotis „Playboy“ net du kartus. „Norėčiau panašaus pobūdžio fotosesijos, tačiau ji turėtų būti padaryta labai skoningai ir gražiai. Vis dėlto atsisakiau, nes nenorėčiau, kad mano tėvas ir brolis atsivertę „Playboy“ išvystų mane nuogą.“ 

10. J-Woww turi alternatyvą „Playboy“

MTV žvaigždė Jenni „J-Woww“ Farley gali vilkėti išdabintus blizgučiais trumpučius šortus, tarsi jie būtų ilgos kelnės, tačiau vis tiek neketina nusimauti jų žurnalui (net už 400 tūkst. JAV dolerių). „Nesiruošiu pozuoti „Playboy“ bent jau artimiausiu metu. Turiu geresnių alternatyvų, apie kurias veikiausiai visi galės išgirsti jau greitai“, – teigė atviroji MTV serialų aktorė. Belieka tik laukti ir tikėtis.  

Pagal „The Frisky” parengė Živilė Barkauskaitė

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top