Now Reading
„Lordi” – muzika, smurtas ir grobuoniškas įvaizdis (foto)

„Lordi” – muzika, smurtas ir grobuoniškas įvaizdis (foto)

"Lordi" - muzika

Vakar Vilniaus klube „New York“ griaudėjo suomių grupė „Lordi“. Panašu, kad melodingo metalo muzikos atlikėjai netaps dar viena užmiršta ir trumpai sužibusia Eurovizijos žvaigždute.

Sunkiai patekę pro „New York“ klubo duris, teko laukti ilgoje gerbėjų spūstyje, kol pagaliau galėjome gyvai išvysti „Lordi“ apšildančią ledi – „Sister Sin“ grupę. Švedų grupės mergina atliko nemažai kūrinių, be jokių specialių efektų ar ypatingų dekoracijų, tačiau išties pakaitino aistras. Per pertrauką, belaukdami „Lordi“ pasirodymo, dalis metalo muzikos gerbėjų nuskubėjo įsigyti „Sister Sin“ atributikos. Drąsesni prašė nusifotografuoti su vokaliste.

Suomių monstrai – susižavėjimas, šypsena ir gerbėjų dainos

Suskambus pirmiesiems dainų akordams, į sceną įžengė kaukėti „Lordi“. Pirma reakcija buvo kiek sušmėžavusi šypsena, tačiau netrukus susirinkę pradėjo sutartinai dainuoti. Kiek netikėta, bet panašu, kad „Lordi“ turi nemažą būrį gerbėjų. Tarp jaunų, pliktelėjusių ir ilgaplaukių galvų, šmėžavo visai nedidukai, gan „metališkai“ aprengti vaikai.

Nors atlikėjai buvo apsivilkę tikrai ne pačius žaviausius kostiumus, baisūnai elgėsi draugiškai – aktyviai bendravo su publika, beveik po kiekvieno kūrinio dėkojo lietuviškai ir džiaugėsi susirinkusiųjų draugiškumu bei gyvumu.

Smurtu persmelkti scenos efektai

„Lordi“ scenoje kūrė dvejopą įspūdį. Draugiški ir nuoširdus monstrai pjaustė šmėkloms gerkles, purtė elektros kėdėje, rovė rankas, dūrė ietimi ir visaip kitaip smurtavo. Kiekvienas toks efektyvus veiksmas sukeldavo audringą publikos reakciją.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Reziumuojant galima turbūt drąsiai teigti, jog kitais ar dar kitais metais, „Lordi“ gali sugrįžti ir surinkti į savo koncertą daugiau gerbėjų negu šiais metais.

Drąsuolius kviečiam pažiūrėti akimirkų iš koncerto.

Parengė Viktorija Gudelė
Nuotr. Mindaugo Gudelio

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top