Now Reading
Įspūdžiai iš galbūt ne tik šiemet paskutinio Blusų turgaus (Foto)

Įspūdžiai iš galbūt ne tik šiemet paskutinio Blusų turgaus (Foto)

Įspūdžiai iš galbūt ne tik šiemet paskutinio Blusų turgaus (Foto)

Dovilė Raustytė

Vakar pabuvoti Blusturgyje mums pavyko ne tik kaip lankytojams, bet ir kaip dalyviams. Nuolat prie sekmadieninės nuotaikos prisidėdavęs turgelis, deja, šiemet buvo paskutinis. Ir tai dar ne visos naujienos…

Trumpai pakalbinome vieną Blusturgio organizatorių Ignę:

Kodėl neleidžiama dalyviams registruotis sausio mėnesio turgeliams?

Blusturgis vykdavo kiekvieną sekmadienį ir mes norėtume šią tradiciją tęsti toliau. Tačiau šiuo metu nebeturime erdvės jam rengti. Iki šiol mūsų namais buvusiame prekybos centre „Gedimino 9“ netrukus prasidės kalėdinė mugė, o gruodžio viduryje planuojamas pastato aukcionas. Gali keistis „Gedimino 9“ savininkai ir mes neturime garantijų, kad mūsų sutartis bus pratęsta. Taigi iki sausio mėnesio Blusturgio nebus.

Tačiau jeigu „Gedimino 9“ pratęs jūsų sutartį, tuomet viskas tvarkoj?

„Gedimino 9“ taryba priėmė sprendimą išnuomoti 4 aukštą (kuriame ir vyksta Blusturgis) galerijai. Tikimės pavyks susitarti su galerijos šeimininkais, kad mus priimtų. Taip pat yra variantas kraustytis į kitą aukštą. Tačiau visų pirmą reikia nuosprendžio, kad mes galime likti „Gedimino 9“.

Kada tai turėtumėte sužinoti?

Sprendimą tikimės sužinoti už kelių savaičių. Mums ir mūsų prekeiviams bei pirkėjams labai patinka dabartinė turgaus vieta, todėl jei tik turėsime galimybę, čia ir liksime. O jei ne, bandysime ieškoti kitų patalpų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Gal jau esate numatę kažkokių variantų?

Taip, bet rasti naują tinkamą vietą Vilniaus centre nėra paprasta, todėl gali būti, kad turgus atostogaus iki pat pavasario, kuomet kraustysimės po atviru dangumi. Nenorime sukelti sumaišties dėl turgaus vietos, kol dar ji nėra patvirtinta. Kol kas laukiame švenčių ir gerų naujienų iš „Gedimino 9“.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top