Now Reading
Naujas Lady Gaga albumas pasirodys ir kaip iOS aplikacija

Naujas Lady Gaga albumas pasirodys ir kaip iOS aplikacija

Naujas Lady Gaga albumas pasirodys ir kaip iOS aplikacija

FaceIT.lt

Pop muzikos atlikėja Lady Gaga, kuri pakerėjo pasaulį savo ekstravagantiškais šou bei keistais apdarais, savo naująjį albumą Artpop išleis ne tik tradiciniu fiziniu ir skaitmeniniu formatu, tačiau ir kaip aplikaciją, skirtą iOS įrenginiams. Interneto puslapyje Little Monsters atlikėja teigė, jog albumas, kuris pasirodys 2013 m. pavasarį, bus interaktyvus, praneša BBC.

Jos teigimu, Artpop savyje turės kiekvienai dainai skirtą vaizdo klipą, papildomos muzikos ir turinio, tokio kaip žaidimai, madingi žurnalai bei eilę kitų ypatybių. Albumas bus „suderinamas su mobiliais įrenginiais ir kompiuteriais“. Kol kas neaišku, ar bus išleista versija ir Android mobiliems įrenginiams bei kitoms  mobilioms operacinėms sistemoms.

Akivaizdu, jog populiariai užjūrio atlikėjai tam tikra prasme įtakos turėjo kitas garsus dainininkas Sting, kurie kiek anksčiau išleido nemokamą aplikaciją Sting 25. Joje galima rasti fotografijų, interviu, vaizdo įrašų iš atlikėjo koncertų ir kitokio turinio. Tokio Lady Gaga (kaip ir kitų atlikėjų) žingsnio nauda visai suprantama: skirtingai nuo online muzikos, aplikacijos parduodamas šiek tiek geriau. Populiaraus dainininko atveju visai galima tikėtis, jog aplikacija atneš tikrai apčiuopiamos naudos.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top