Now Reading
Didžiausios Europoje pėdos savininkė svajoja apie „Louboutin“ aukštakulnius

Didžiausios Europoje pėdos savininkė svajoja apie „Louboutin“ aukštakulnius

Didžiausios Europoje pėdos savininkė svajoja apie „Louboutin“ aukštakulnius

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Kaip ir daugelis jos metų merginų, Emma Cahill mėgsta dėvėti aukštakulnius. Bėda tame, jog surasti savo dydžio batus, o dar ir su aukštesne pakulne, jai yra beveik misija-neįmanoma.

19-metė iš Didžiosios Britanijos turi didžiausią moters pėdą visoje Europoje – 49 batų dydžio apavą ji randa nusipirkti tik vienoje parduotuvėje Vokietijoje.

196 centimetrų ūgio Oksfordo Brukės universiteto studentė, kuri gali pasigirti dvigubai didesne nei vidutinės britės koja, visgi turi vieną aukštakulnių porą.

“Manau, jog turiu didžiausią pėdą Europoje, o tai yra tiesiog košmaras norint susirasti tinkamus ir stilingus batus. Turiu vieną porą aukštakulnių, bet jie nėra „klasiški“. Svajoju turėti „Louboutin“ batelius“, – sakė E. Cahill, kuri su aukštesne pakulne viršija ir du metrus.

Mergina sakėsi nesidrovinti savo ūgio, tačiau klube vaikinai ją užkalbina retai: „Tai įvyko tik kartą. Mane užkalbino vaikinas, kuris buvo dar aukštesnis už mane. Visgi, nepaisantas mūsų ūgio, daugiau nieko bendro neturėjome. Žinoma, mieliau susitikinėčiau su aukštesniu už save, tačiau dabar atrodo, jog su šiuo reikalavimu kartelę užkeliau per aukštai“.

Su problemomis dėl nemenko ūgio mergina susiduria kasdien: sunku patogiai susirangyti automobilyje, o einant pro duris vis kaukšteli galvą į staktą. Emmai taip pat sudėtinga surasti tinkamų drabužių – dauguma jai būna tiesiog per trumpi.

„Didžiausias iššūkis yra susirasti batus. Aš taip juos mėgstu, o gauti mano dydžio yra be proto sunku. Vienintelę tokią vietą radau Vokietijoje – praėjusį kartą ten įsigijau net penkias poras“, – savo vargais dalinosi aukštaūgė.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Būdama devynerių ji jau dėvėjo 43 dydžio batus –  to paties, kaip ir jos mama Jane. Kiekvienais metais merginos pėda vis augo ir sustojo ties nekukliu 49 dydžiu.

„Man taip palengvėjo, kai ji nustojo augusi. Bijojau, kad galiausiai turėsiu milžinės pėdą“, – kalbėjo E. Cahill.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top