Now Reading
Lady Gaga slepia suapvalėjusias kūno formas

Lady Gaga slepia suapvalėjusias kūno formas

Lady Gaga slepia suapvalėjusias kūno formas

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Ji niekada nesidrovėjo ir neslėpė savo kūno. Visgi panašu, jog po to, kai priaugo apie 14 kilogramų, ekscentriškoji Lady Gaga šiek tiek pertvarkė savo spintą…

Greičiausiai antradienį Amsterdame vykusio jos koncerto metu darytos nuotraukos dainininkę privertė pradėti rengtis šiek tiek uždariau – jose mergina atrodo papilnėjusi. Kitą dieną atvykusi pabendrauti su minia gerbėjų, Lady Gaga „pasislėpė“ baltame laisvo kirpimo paltelyje su ilgomis rankovėmis – tai visiškai nebūdinga atvirai kūno linijas demonstruojančiai atlikėjai, tačiau puikiai paslepia suapvalėjusius klubus ir pilvuką.


Dietologai spėja, jog 26-erių metų pop žvaigždė turėjo priaugti mažiausiai 14 kilogramų – vos prieš kelis mėnesius ji atrodė gerokai sportiškesnė. Be abejonės, ir šiuo metu dainininkė neatrodo prastai ir, greičiausiai, neturi nė kilogramo antsvorio.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kiek padidėjusias kūno formas veikiausiai lėmė merginos aistra skaniam maistui.

„Esu kilusi iš italų šeimos – ką daugiau galiu pasakyti? Labai mėgstu gaminti, ypač itališkus patiekalus. Man pavyksta puikūs mėsos kukuliai, pasta ir visi kiti šios virtuvės stebuklai. Dievinu juos!“, – apie savo pamėgį pasakojo Lady Gaga.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top