Now Reading
E. Jennings ir J. Didžiulio duetas Guinnesso dieną kviečia į nemokamą koncertą

E. Jennings ir J. Didžiulio duetas Guinnesso dieną kviečia į nemokamą koncertą

E. Jennings ir J. Didžiulio duetas Guinnesso dieną kviečia į nemokamą koncertą

Laikas.lt
„The Ball & Chain” nuotr.

Šį ketvirtadienį, rugsėjo 27 d., skirtingose pasaulio šalyse – nuo Vakarų Europos iki Azijos ir nuo Karibų iki Lietuvos – veikiančiuose baruose ant scenos užlips muzikos garsenybės, sukursiančios ypatingą Arthuro Guinnesso dienos atmosferą. Tądien prie 55 šalyse koncertuosiančių užsienio kolegų –  „Fatboy Slim“, „Mika“, „Texas“, Ellie Goulding ir kitų –  prisijungs Ericos Jennings ir Jurgio Didžiulio duetas „The Ball & Chain”.

Šis grandiozinis jau ketvirtą kartą vyksiantis muzikos renginys yra skirtas pagerbti visame pasaulyje žinomos pavardės savininką – 18 a. Airijoje gyvenusį verslininką ir filantropą Arthurą Guinnessą, kurio pradėtą veiklą šeima tęsia ir šiandien.
 
Renginio organizatoriai skelbia, kad šiemet į tarptautinę Arthuro šventę susirinks net pusantro milijono žmonių, kurie turės galimybę pasiklausyti ne tik garsių atlikėjų, bet ir naujų talentų. Lėšos už parduotus bilietus į šiuos renginius keliaus į fondą „Arthur Guinness Fund“, kuris trylikoje šalių remia socialinių-bendruomeninių programų vystytojus. 2009 m. įsteigtas fondas tokiems projektams jau skyrė 7,4 mln. EUR.
 
Lietuvoje Arthuro dienos organizatoriai „Mineraliniai vandenys“ pasiūlys jaukioje baro aplinkoje pasiklausyti retro-glamūrinio Erikos Jennings ir Jurgio Didžiulio dueto gyvai atliekamo repertuaro, be to, šventės svečiams bus pristatytas ir naujasis „The Ball&Chain“ koveris „Vėjas man pasakė“.


 
Vilniuje Arthuro Guinnesso dienai skirtas Erikos Jennings ir Jurgio Didžiulio dueto „The Ball&Chain” koncertas, į kurį įėjimas nemokamas, vyks rugsėjo 27 d.,  nuo 19.30 val., sostinės pabe „The Portobello“ (Aušros vartų g. 7).
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top