Now Reading
Mėlynojo kraujo turintys diskotekų mėgėjai penktadienį renkasi klube „Woo“

Mėlynojo kraujo turintys diskotekų mėgėjai penktadienį renkasi klube „Woo“

Mėlynojo kraujo turintys diskotekų mėgėjai penktadienį renkasi klube „Woo“

Penktadienį paglostę tituluotų kurtų galvas baigsite dar vieną savo istorinio gyvenimo dieną giminės fazendoje. Ir tada galėsite bent kartą šią vasarą neišnykti baldakimo audekluose, bet atvykti į jūsų dėmesio vertą miestą.

Po pusės metų Radvilų rūmų klubas “Woo” vėl kelia puotą mėlynojo kraujo žmonėms. Čia niekas nebadys jūsų šonkaulių kabinėdamasis prie iš prigimties santūrios veido išraiškos. Galėsite šokti linijiniu stiliumi nesibaimindami kontakto su neaiškios kilmės žmonėmis.

Organizatoriai dalinosi mintimis apie penktadienio pobūvį: „Pasirinkome šią datą specialiai tokiu metu, kai lipšnūs girtuokliai išvažiuoja į gamtą. Prėjusį vakarėlį keli jautruoliai ašarodami guodėsi, kad priešingos lyties atstovai prievartos būdu nerišliai juos kabino eilėje prie tualeto. Buvo atvejų, kai į veidą rėmė savo gėrimų šiaudelius. Viena viešnia buvo priversta ranka priliesti nepakankamai padorią šuns aplikaciją koridoriuje. Todėl šį kartą iš renginio tikimės geresnių sąlygų svečių asmeninės erdvės saugumui.

Totoriško herbo savininkas ir klubo vadybininkas pritaria, kad tai vienintelis klubo renginys, kuriame žmonės teisingai supras jūsų giminės herbą švarko atlape, o apsauginis neįtarinės, kad dėvėdami pobūvio skrybėlaitę tik bandote prasinešti butelį alaus.“

Visus („WOO” klubo reikalavimu nekilmingus taip pat) svečius vaišinsime putojančiu vynu iš geresnių kraštų nei Frankų valdos.

Proginė rūmų fotomenininkė Rūta Jankauskaitė surengs “Alisos stebuklų šalyje fotosesiją”.

Ant gretimo pastato sienos pobūvio svečiai galės matyti nekilnojamo turto biuro „Karališkosios pilys ir sodai išskirtinai tik kilmingiems” tiesioginę reklamą. Kompanija tikina, kad čia ne vienas vakaro svečias galės nusižiūrėti bent kelis būsto variantus su gyvatvorių labirintais ar septynių pakopų fontanais.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Klubo prieigoje svečiams nuo ankstyvo vakaro gros du puikūs rūmų didžėjai: Killl My Disco ir Billy Kristal .
Vakaras prasidės kortų namelių varžybomis rūmų terasoje 21 val. Iki 23 val. prasilinksiminę lauke, dalyviai galės neliesdami pinigų leistis į vėsią diskoteką rūmų požemyje. Čia gros į šokėjus šiukšlių, kompaktinių plokštelių ir asmeninių daiktų nesvaidantys atlikėjai: Elle Driver, Endis VSG ir Kym Wild.

Renginys vyks iki 5 val. ryto, tada visi dalyviai bus kviečiami apeiti geriausias Vilniaus Senamiesčio gatves ir akmenimis grįstus kiemus.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top