Now Reading
Fotokonkurso „Tik niekam nerodyk“ balsavimas (balsavimas baigtas)

Fotokonkurso „Tik niekam nerodyk“ balsavimas (balsavimas baigtas)

Fotokonkurso „Tik niekam nerodyk“ balsavimas (balsavimas baigtas)

Laikas.lt
Nuotr. Chelsea Nicole

Laisvalaikio portalo „Laikas.lt“ ir fotografijos paslaugų firmos „Procentras“ organizuotas slaptų fotografijų konkursas „Tik niekam nerodyk“, priartėjo prie finišo. Pateikiame jums visų dalyvauti išdrįsusiųjų nuotraukas ir skelbiame balsavimo pradžią.

Atmetus itin nekokybiškas, necenzūrines ir kitas nepublikuotinas fotografijas atrinkome 10 konkurso finalistų, kuriuos pateikiame galerijoje žemiau.
 
Balsavimas vyksta šio straipsnio komentaruose. Iki ketvirtadienio vakaro, 23:59 komentaruose parašykite jūsų manymu verčiausios laimėti nuotraukos numerį. Penktadienį visus jūsų balsus susumuosime ir paskelbsime nugalėtoją, kuriam atiteks 300 Lt „Procentro“ dovanų kuponas. Jį galėsite panaudoti senoms fotografijoms skenuoti, retušuoti skaitmeniniu būdu ar spausdinti.

Svarbu: siekiame, kad balsavimas būtų sąžiningas, dėl to iš vieno kompiuterio galima balsuoti tik vieną kartą. Pasikartojantys balsai bus skaičiuojami kaip vienas.

 
Primename, jog konkurso dalyviai redakcijai siuntė tas fotografijas, kurias anksčiau slėpė, manydami, kad jos yra gėdingos, juokingos ar kitaip nerodytinos. Pavyzdį, jog netikėto savo atvaizdo nereikėtų gėdytis konkurso pradžioje jiems parodė tokios šalies žvaigždutės kaip Andrius MamontovasAndrius UžkalnisDžordana ButkutėAistis MickevičiusAleksandras Pogrebnojus. Jų nuotraukas galite pamatyti paspaudę nuorodas.
 
10 finalistų – jūsų teismui. Paspaudę nuotrauką pamatysite konkurso dalyvio numerį, vardą ir paaiškinimą, kodėl jis/ji šios nuotraukos niekam nenorėtų rodyti. Pradedame:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top