Now Reading
Kodėl vaikinams labiau patinka neišsipusčiusios merginos?

Kodėl vaikinams labiau patinka neišsipusčiusios merginos?

Kodėl vaikinams labiau patinka neišsipusčiusios merginos?

Alfa.lt

Neseniai „Yahoo“ atlikta apklausa parodė, kad nepaisant dailiosios lyties atstovių pastangų atrodyti nepriekaištingai, vaikinams vis tiek labiau patinka neišsipusčiusios merginos.

Vaikinams net labiau patinka nesipraususios ir nešvariais drabužiais apsirengusios merginos, nei tobulo makiažo ir aukštakulnių mėgėjos. Kodėl?

Prisiminkite, kokie yra vyrai. Jie nemėgsta tvarkytis ir dažnai susilaukia merginų priekaištų, kad jų asmeninė higiena nepakankama. Tokie vyrukai, o jų dauguma, žavisi ilgakojėmis išsipusčiusiomis blondinėmis, bet mieliau užkalbina paprastą merginą. Tiesiog jiems paprastai apsirengusios merginos atrodo ne tik pasiekiamesnės, bet ir draugiškesnės, įdomesnės ir panašesnės į juos. Būtent tokios merginos gali tapti puikiomis gyvenimo partnerėmis, mano dauguma vyrų.

Vyrai augo ir jų požiūris į moterį formavosi šeimoje. Jie įpratę matyti nesusitvarkiusias ir rytais susivėlusias mamas ar seseris. Būtent toks moters vaizdas jiems asocijuojasi su namais ir jaukumu. Gal todėl apklausa parodė, kad į išsipusčiusias praeives vyrai reaguoja kaip į muziejaus eksponatus: „žiūrėti galima, bet negalima liesti“. Taip pat vyrus gąsdina, kad jie nesugebėtų išlaikyti ir suprasti tokios moters, kuri skiria daug laiko ir lėšų savo grožiui.

Moterys, norite būti patrauklesnės? Mažiau skirkite laiko savo grožiui!

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt