Now Reading
Lady Gaga perspjovė Justiną Bieberį ir scenoje vimtelėjo net 4 kartus – nauja mada? (video)

Lady Gaga perspjovė Justiną Bieberį ir scenoje vimtelėjo net 4 kartus – nauja mada? (video)

Lady Gaga perspjovė Justiną Bieberį ir scenoje vimtelėjo net 4 kartus - nauja mada? (video)

Laikas.lt

Spėjame, jog pop muzikos scenoje siaučia nauja mada – išlieti visą skrandžio turinį stebint daugiatūkstantinei gerbėjų miniai. Visai neseniai taip nemaloniai savo fanus nustebino Justinas Bieberis, o jo pėdomis praėjusią savaitę pasekė ir neseniai Lietuvoje viešėjusi pop žvaigždė Lady Gaga. Tiesa, ekscentriškoji atlikėja linkusi būti maksimalistė: ji šios naujos „mados“ kartelę užkėlė iki keturių vimtelėjimų per vieną koncertą…

26 metų dainininkė šį tikrai įsimintiną pasirodymą surengė Ispanijos mieste Barselonoje. Lady Gaga, tik pradėjusi išdidžiai leistis laiptais į sceną, neišlaikė – garsėjanti artimu bendravimu su publika, nusprendė  nuo jos neslėpti ir to, ką ji tądien valgė pietums.

Pasekusi nekokiu Justino Bieberio pavyzdžiu, ji toliau drąsiai tęsė savo pasirodymą su daina „Edge of Glory“. Visgi tai nebuvo jau toks protingas žingsnis – pasirodymą trumpam teko nutraukti ir dar kartelį vimtelti.
Šias nemalonias akimirkas pop dievaitė bandė užmaskuoti choreografiniais elementais, o jos šokėjas nuo žiūrovų dainininkę stengėsi uždengti savo kūnu. Įspūdingais kostiumais garsėjanti hito „The Poker Face“ atlikėja, netgi prastai jausdamasi išliko dama: bandydama išvengti „įkalčių“ savo plaukuose, juos prisilaikė ranka.

Tai – jau ne pirmas kartas, kuomet Lady Gaga sunegaluoja koncerto metu: birželį jos koncertas Rumunijoje buvo trumpam sustabdytas, kad mergina galėtų ramiai vimteleti. Tąkart grįžusi į sceną   muzikos įžymybė pasiteisino: „Nuėjau į užkulisius ir išsivėmiau, nenorėjau, kad jūs tai matytumėte… Man kartais taip nutinka“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Po koncerto Barselonoje atlikėja, kurios priaugti kilogramai paskutiniuoju metu buvo tapę aktualia pramoginės žiniasklaidos tema, viename socialiniame tinkle padėkojo Ispanijos publikai bei teigė, kad niekada nepamirš šio pasirodymo.

Na, o mums belieka tikėtis, kad kiti pop dievaičiai neužsikrės šiuo vėmimo scenoje virusu bei neduos peno piktiems pokštams apie tai, jog net juos pačius vimdo nuo savo dainų.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top