Now Reading
Tomo Cruise’o 6 metų dukra elgiasi kaip 16-metė (foto)

Tomo Cruise’o 6 metų dukra elgiasi kaip 16-metė (foto)

Tomo Cruise'o 6 metų dukra elgiasi kaip 16-metė (foto)

Laikas.lt

Žymaus aktoriaus Tomo Cruise’o dukrai Suri Cruise dar tik 6 metai, tačiau sklando kalbos, kad mergaitė jau kuris laikas elgiasi kaip paauglė. 

Apranga, šukuosena, manieros ir svarbiausia elgesys – net neprimena 6-metės. Visai neseniai parke ji buvo pastebėta su savo mama, buvusia T. Cruise’o žmona, Katie Holmes. Mama ir dukra sedėjo ant suolelio, mažoji dama ilgai kalbėjo savo iPhone’u. Galiausiai susitikimas buvo suderintas ir jos sulaukė dar vienos mamos su berniuku, kaip pasirodė, Suri draugu, su kuriuo ji ir kalbėjo telefonu. Vaikams buvo leidžiama dviese vaikčioti šnekučiuojantis tarsi suaugusiems, kuomet mamos kantriai sekė iš paskos.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Mergaitė neseniai pradėjo lankyti elitinę Niujorko mokyklą, kurioje metai kainuoja 40 tūkst. dolerių ir kurioje mokosi nedaugiau 700 mokinių. Mergaitei netgi leidžiama praleisti pamokas, kas iš pradžių nepatiko kitų vaikų tėvams, teigusiems, jog tai blogas pavyzdys jų atžaloms. Viskas dėl to, kad darbo reikalais keliaujantis Tomas Cruise’as ir Katie Holmes nori matyti Suri drauge.

Žemiau galite matyti, kokia Suri nepatenkinta pirmadienio rytą.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top