Now Reading
96 metų vyras antrą kartą tapo seniausiu pasaulio tėčiu (foto)

96 metų vyras antrą kartą tapo seniausiu pasaulio tėčiu (foto)

96 metų vyras antrą kartą tapo seniausiu pasaulio tėčiu (foto)

Laikas.lt
Parengta pgl. Dailymail.co.uk

Prieš dvejus metus indas Ramjitas Raghavas susilaukė pirmagimio, tuomet vyrui buvo 94 metai, o jo žmonai 52. Jau tada jis sakė, kad vieno vaiko tokiame amžiuje pakaks. Tačiau visai neseniai istorija pasikartojo ir dabar Ramjitas – dvejų vaikų tėvas.

„Ką aš galiu padaryti. Jei Dievas norėjo, kad turėčiau antrą sūnų, taip ir įvyko“, – sako vyras. Jis tuo džiaugiasi, nes jei, pasak jo, mirtų vienas sūnus, antrasis galėtų pratęsti giminę.

„Visą gyvenimą ūkininkauju, tačiau norėčiau, kad mano vaikai taptų valstybės tarnautojais“, – pasakojo Ramjitas, kurio tėvystė labiau nei nustebino medikus, o jo seksualinis pajėgumas tokiame amžiuje sukėlė kaimynų pavydą.

Senukas prisipažįsta, kad mylėtis jis gali 3–4 kartus per naktį. Paklaustas, kokia jo paslaptis, jis sako, kad tai taip pat Dievo valia. Ramjitas spėlioja, kad kasdienė mityba migdolais, sviestu ir pienu taip pat turi įtakos jo potencijai.

Savo žmoną jis sutiko prieš 22 metus. Tuomet ji neturėjo tėvų, artimųjų, namų, nieko. Ramjitas ją parsivedė namo, suteikė pastogę, išmokė jogos paslapčių ir pamažu jie pamilo vienas kitą. Žmona sako, kad jai vyro amžius visai nesvarbus, lovoje jis pajėgesnis net už 25-mečius, nes tai sugeba daryti net visą naktį.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Ramjitas su savo pirmuoju sūnumi 2010 m.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top