Now Reading
„Blusturgis“ skelbia sezono atidarymą „Šokbaryje“

„Blusturgis“ skelbia sezono atidarymą „Šokbaryje“

„Blusturgis“ skelbia sezono atidarymą „Šokbaryje“

Laikas.lt
Organizatorių nuotr.

Spalio 21 dieną, sekmadienį, „Blusturgis“ skelbia naujo rudens sezono pradžią. Atvėsus orams, lauko terasa iškeičiama į vietą po stogu ir visi originalių daiktų mylėtojai kviečiami į naują vietą – „Šokbarį“.

Šiemet rudeninį turgelį „Blusturgio“ komanda nusprendė organizuoti didesnėse patalpose pačiame sostinės centre – „Šokbaryje“. Buvusią „Havana Social Club“ erdvę, kuri kitiems žinoma ir kaip šokių vakarų „Tarnybinis romanas“ vieta, sekmadieniais nuo 12 iki 16 val. užims šurmuliuojantis blusų turgelis. 
 
Sostinėje jau penktus metus gyvuojančiame „Blusturgyje“, kurį kasmet aplanko vis daugiau žmonių, vyksta įdomių, tačiau nebereikalingų daiktų mainai. Į jį atkeliauja daugybė pačių prekeivių pagamintų ar namuose savo vietos neberandančių daiktų: originalių rankdarbių, medinių žaisliukų, pasakų rinkinių, vinilinių plokštelių, močiutės sidabrinių segių, guminių batų, krištolinių servizų… Ir visi šie daiktai turgelyje ieško naujų šeimininkų, kurių namuose papasakotų savo istorijas. 
 
„Blusturgis“ kviečia apsilankyti sekmadieniais nuo 12 iki 16 val. „Šokbaryje“, netoli Lukiškių aikštės ir Gedimino prospekto, Šermukšnių g. 4 a.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top