Now Reading
Pamišimas ar saviraiška? Interneto sensacija tapusi 15-metė atrodo kaip gyva lėlė

Pamišimas ar saviraiška? Interneto sensacija tapusi 15-metė atrodo kaip gyva lėlė

Pamišimas ar saviraiška? Interneto sensacija tapusi 15-metė atrodo kaip gyva lėlė

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

15-metė Venus Palermo tapo interneto sensacija tuoj po to, kai „YouTube“ svetainėje pradėjo talpinti mokomąsias makiažo pamokas merginoms, kurios nori atrodyti kaip gyvos lėlės.

Moksleivės iš Londono, kuri kiekvieną dieną atrodo kaip lėlė, mokomieji video sulaukė daugiau nei 30 milijonų peržiūrų.

Šią savaitę televizijos laidoje kartu su mama Margaret pasirodžiusi Venus teigė, jog, nors ir pasirinko atrodyti kaip lėlė, iš tikro yra normali mergina, turi normalius draugus, o nenatūrali išvaizda – tik nekaltas hobis.

V. Palermo, mokykloje labiausiai mėgstanti matematikos pamokas, pokalbių laidoje pasakojo turinti daug įvairių draugų: kai kurie seka jos stilių, kitiems artimesnis paprasto paauglio įvaizdis.

Net penkiomis kalbomis kalbančios „gyvos lėlės“ mama sakė mananti, kad toks dukros įvaizdis nėra žalingas.

„Drabužius mes renkamės kartu. Man jie labai gražūs ir nekalti. Manau, kad kiekvienas gali būti tuo, kuo nori. Jei verti save būti normaliu, bet tai nesi tu, atsisakai savo svajonių. Tai – laisvė, jai patinka taip gyventi“, – kalbėjo Margaret.

Geišos lėle laidoje persirengusi Venus džiaugėsi, jog sulaukia daug pasekėjų: „Turiu daug gerbėjų, kurie nori atrodyti kaip Venus Angelique (jos slapyvardis internete). Mane džiugina, kad galiu įkvėpti tiek daug žmonių“.

Balandį mama ir dukra dalyvavo kitoje televizijos laidoje, kurios vedėja Helen Fospero teigė labai susirūpinsianti, jei jos dukra vieną dieną sugalvotų persirenginėti lėle.

Margaret nepasimetė: „Aš labai susirūpinčiau, jei ji grįžtų namo nėščia, o ne todėl, kad ji yra nekalta, gera mergaitė, kuriai patinka mieli drabužiai bei kaspinėliai. Man netrukdo, kad jos veidas atrodo kaip lėlės – daug blogiau, jei ji rūkytų ir gertų“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Įkvėpta japonų Anime filmukų Venus sugeba lėlės makiažą pasidaryti per 15 minučių ir džiaugiasi savo meistriškumu galinti pasidalinti su kitais.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top