Now Reading
Šokiruojantys vaizdai: cirke meškos verčiamos būti akrobatėmis (foto)

Šokiruojantys vaizdai: cirke meškos verčiamos būti akrobatėmis (foto)

Šokiruojantys vaizdai: cirke meškos verčiamos būti akrobatėmis (foto)

Ekodiena.lt

Paprastai cirkuose akrobatai būna žmonės, kurie savo noru mokosi ypatingai pavojingų triukų. Jie gali laisviau valdyti kūną ir atlikti sudėtingus judesius. Visgi, Kinijos cirkas nustebino vieno festivalio lankytojus, kai čia pasirodė meškos – akrobatės.

Daug prieštaravimų sukėlusiame pasirodyme, vienas lokys šešias minutes vaikščiojo metaline viela, ant kurio jis labai nestabiliai balansavo, kitas šokinėjo per virvutę. Ar laukinėje gamtoje jums yra tekę matyti tokį vaizdą?

Programoje dar buvo ir pasirodymas su lankais. Rudieji lokiai užlipę ant metalinių kėdžių suko lankus, kurie buvo uždėti jiems ant kaklų.

Norint išdresiruoti plėšrų gyvūną, kad jis šokinėtų per virvutę, vaikščiotų viela ar šoktų pagal trankią muziką, naudojami žiaurūs ir skausmingi metodai, pavyzdžiui vienas iš būdų išmokinti lokį stovėti ant dviejų kojų yra pėdų svilinimas. Ant galinių kojų uždedami mediniai „batukai”, kad nekaistų, tuo tarpu kaitinamos grindys ir vienu metu leidžiama muzika, kuri bus naudojama pasirodyymo metu. Lokys vėliau išgirdęs tą muziką automatiškai stojasi ant dviejų kojų, nes bijo, kad vėl bus svilinamos jo pėdos.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top