Now Reading
„HP Connected Music“: nuo šiol su muzikantais galėsime ir pietauti

„HP Connected Music“: nuo šiol su muzikantais galėsime ir pietauti

„HP Connected Music“: nuo šiol su muzikantais galėsime ir pietauti

Laikas.lt
Nuotr. „HP Connected Music“ vartotojo sąsja

Didžiausia pasaulyje technologijų kompanija „Hewlett Packard“ (HP), kartu su pirmaujančia muzikos industrijos kompanija „Universal Music Group“ turi naują paslaugą melomanams: „HP Connected Music“. Be tradiciškai atrodančios galimybės klausyti ir parsisiųsti dainas iš didžiulio „Universal“ globojamų artistų įrašų archyvo, servisas siūlo visiškai naują kontaktą su muzikantais: su jais bus galima susitikti studijoje ar… papietauti.

„HP Connected Music“ buvo pristatytas antradienį, Paryžiuje. HP ir „Universal“ bendradarbiavimas buvo pažymėtas grupės „No Doubt“ koncertu. Renginyje lankėsi ir „Laikas.lt“žurnalistai. Koncerto apžvalgą portale skaitykite rytoj.
 
„HP Connected Music“ prieinamas jau dabar, adresu http://www.hpconnectedmusic.com/. Tiesa, visomis naujosiosios paslaugos galimybėmis pasinaudoti galės tik registruoti HP vartotojai, turintys kompiuterius su „Windows 8“ operacine sistema (Lietuvoje ji pasirodė šią savaitę).
 
Jei esate vienas jų, laimėję specialiuose portale vykdomuose konkursuose, galite tikėtis vieno iš šių malonumų:
  • Privatūs HP renginiai. „HP Connected Music“ konkursų nugalėtojai laimės bilietus į specialius „Universal“ muzikantų koncertus. Tokius, kaip minėtasis „No Doubt“ koncertas. Tarp „Universal“ globojamų atlikėjų yra tokie šiandien populiariausi muzikos vardai kaip Lady Gaga, „Maroon 5“, „Metallica“ ir daugybė kitų;
  • Susitikimai su mėgstamais muzikantais jų studijoje ar prie pietų stalo;
  • VIP kelionės, kuriose galima susitikti su muzikantais. Kelionių ir apgyvendinimo išlaidas padengia HP ir „Universal“.

Registruotiems HP vartotojams, naudojantiems „Windows 8“, „Universal“ atlikėjų muzikos archyvo perklausa bus nemokama pirmas 90 dienų. Įsigijusiems naujuosius „HP Spectre“ bei „HP Envy“ kompiuterius su „Windows 8“ sistema bus pasiūlyta 10 nemokamų kūrinių MP3 formatu per mėnesį 90 dienų laikotarpiui.


Eminemas – vienas iš daugybės „Universal Music Group“ atlikėjų, kurių muzika bus prieinama per „HP Connected Music“

„Vartotojai siekia savo asmeninius įtaisus paversti pramogų centrais ir HP mato asmeninį kompiuterį kaip šiandienos vartotojų pramogų šerdį, leidžiantį jiems kurti, mėgautis ir dalintis patinkančiu turiniu, – pristatyme kalbėjo HP Spausdinimo ir asmeninių sistemų grupės Europos, Afrikos ir Artimųjų Rytų regiono generalinis direktorius Ericas Cadoras. – Dirbdami kartu su „Universal Music“ galime sutelkti savo novatoriškus hibridinius, nešiojamuosius bei stacionarius „Windows 8“ kompiuterius su galimybėmis, nutiesiančiomis mūsų vartotojams kelius link populiariausiųjų pasaulio muzikos atlikėjų“.
 
„Šis novatoriškas bendradarbiavimas suteiks naujiems klausytojams puikių potyrių. Padedami HP technologijų tikimės pasiekti muzikos gerbėjus visose nusistovėjusiose rinkose bei naujose teritorijose, kuriose iki šio nebuvo legalių skaitmeninės muzikos paslaugų“, – pridūrė „Universal Music Group“ naujos veiklos departamento vadovas Olivieris Robert-Murphy.
 
„HP Connected Music“ jau galima naudotis visuose naujuose HP vartotojiškuose kompiuteriuose su „Microsoft Windows 8“ Europos, Afrikos ir Artimųjų Rytų regione.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top