Now Reading
„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (lapkričio 10 – 23 d.)

„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (lapkričio 10 – 23 d.)

„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (lapkričio 10 – 23 d.)

Laikas.lt

Praėjusią savaitę TOP komentarų rubrika buvo išėjusi laikinų atostogų, bet dabar sugrįžta iš karto su dviejų savaičių apžvalga. Žiūrime komentarų archyvą nuo pat lapkričio 10-osios. Ko ten tik nėra!

5 vieta: Jei ne matematikos valstybinis egzaminas birželio 5 dieną, aš irgi varyčiau. Ji viena mano mėgstamiausių atlikėjų. Labai gaila, kad tokia situacija…, – komentaras po straipsniu apie tai, kad prekyba bilietais į Lanos Del Rey koncertą Vilniuje prasidėjo ne prasčiau, nei į „Metallica“. O čia išties liūdna. Jei į Lanos koncertą nesusirinks pilna „Siemens“ arena – tai tik dėl to, jog tuščias vietas paliks egzaminui bandantys susikaupti dvyliktokai.
 
4 vieta: Kur ritasi pasualis, kad už kavą pagaminta ir šūdo reikėtų mokėti 300 Lt už puodelį??? Iš tikro, ši istorija visai nelinksma, bet tokie Birutės komentarai nuteikia priešingai. Na kurgi ritasi tas mūsų pasaulis??????? kur?!
 
3 vieta: Įdėjo senuką su trikampėm glaudėm ir atseit nepatinka. Geriau nuotrauką kokio normalaus, gerą kūną turinčio, vaikino įdėtų fotkę, ar net sportininko. Tai žymiai geriau atrodytu už tuos forsiukus kurie maudosi su šortais, kad jų mažo daigčiuko nepamatytu. Straipsnis – „Vyrų stiliaus „perliukai”, kurių merginos negali pakęsti“. Šiame komentare yra daug dėmesio vertų vietų, bet smagiausia – tai, kad „senukas su trikampėm glaudėm“ yra Giorgio Armani:
 
 
2 vieta: eikit jūs na*iort, tuoj grįšim į tuos laikus mai moteriai bus leidžiama rengtis tik sijonais ir aukštakulniais. Jei jūs, vyrai, nesuvoiate kai kurių mados niuansų, tai jūsų problemos. Dabar kaip tik iš proncipo norisi dėtis TIK šiuos rūbus. O galvojate kad mūsų, moterų, nenervuoja jūsų apranga? Dar ir kaip nervuoja. Tik kažkodėl MES sugebame nutylėti. Negaliu, degradai šitą straipsnį rašė. Matai ponams nepatinka kai kurie rūbai… Cry me fuckin river, bitch.
 
 
 
1 vieta: Na slepetes per pirsta cia tai lievos, be kojiniu ar su, bet su paprastom tapkem daznai buna kad reikia eiti su kojinem ir tapkem, situaciju buna, pvz jeigu kokiam egiptu mieste eini is plezo, o tas miestelis shudinas , ir kelias slykstus, tai kojines apsaugo nuo dulkiu.
 
Autorius: Post. Straipsnis – vėl „Vyrų stiliaus „perliukai”, kurių merginos negali pakęsti“
 

Pasiturintis turistas iš Kauno pasiruošęs apsisaugoti nuo dulkių *ūdinam Egiptų mieste


„Laikas.lt“ komentatoriai – kol kas nedidelė, bet redakciją kasdien nustebinanti bendruomenė. Niekada nežinai, ką po slapyvardžiais pasislėpę internautai pamanys apie vieną ar kitą straipsnį, kaip sureaguos į „Laiko“ nuorodas „Facebooke“. Dažnai tarp jų minčių pasitaiko tikrų aukso grynuolių, kurių neįamžinti būtų nuodėmė. Dėl to portale startavo geriausių savaitės komentarų rubrika.

Kiekvieną penktadienio popietę išrinksime penkis įdomiausius, linksmiausius, keisčiausius ir kitaip dėmesį traukiančius komentarus, savaitės bėgyje parašytus „Laikas.lt“ portale ar „Facebooke“, išrikiuosime juos nuo penktos vietos iki pirmos ir paskelbsime portale.

Visas esamas ir būsimas geriausių savaitės komentarų apžvalgas rasite paspaudę šią nuorodą.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top